Kongsberggruppa inviterer til pizza og teater tirsdag 03. november.

Kongsberggruppa inviterer til pizza på Peppes, og teater på Kongsgårsdmoens Barne- & Ungdomsteater forestilling av Oliver Twist.  Nye og 'gamle' familier er like velkomne, og aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre.

Kongsberg gruppa inviterer til Kongsgårdmoen Barne- & Ungdomsteater forestilling av Oliver Twist.

Forestillingen vises på Kongsgårdmoen Skole kl 18. I forkant av teateret samles vi til et hyggelig måltid sammen kl 16.00.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne, men Kongsbergfamilier som ikke tidligere med oss på teater, prioriteres. Aktiviteten passer for hele familien.

"Bli med tilbake til Londons mørke gater på tidlig 1800-tallet og følg den foreldreløse gutten Oliver Twist når han blir viklet inn i en historie med fylt med mysterium, tyveri og hevn. I Londons fattigstrøk møter Oliver jevngamle gutten Dodger som introduserer Oliver for mestertyven Fargin. Hos Fargin bor det en rekke andre fattige gutter som Fargin lærer opp til å bli tyver, slik at de kan stjele for han. I samme hus som Fargin bor også den brutale forbryteren Bill Slikes.

Hvordan vil historien ende? Kommer Oliver seg unna forbryterlivet? Og, hvem er egentlig Oliver Twist? Ja, alt dette - og mer til - kan du finne ut av når Kongsgårdmoen Barne- & Ungdomsteater setter opp «Oliver Twist». Oppsetningen er basert på romanen «Oliver Twist» som er skrevet av den verdensberømte engelske forfatteren Charles Dickens. Teateret som ble startet i 2008 setter som oftest opp musikaler, og denne oppsetning er intet unntak. Historien om Oliver Twist er rikt krydret med både sang og dans. Velkommen til en teateropplevelse som passer for både store og små"

Kongsberggruppa inviterer denne gangen små og store til en spennende familieforestilling. Vi skal samles til et hyggelig måltid sammen i forkant av forestillingen, på Peppes.

Aktiviteten legges ut tidlig, med bindende påmelding ( forutsatt frisk og uten aktuelle symptomer på Covid-19 selvsagt) slik at vi får reservert nok antall plasser, og god plassering i teateret i tråd med gjeldende smittevernsregler ( hver familie er en gruppe jmf plassering i teateret, derfor viktig med tidlig påmelding allerede nå)

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Oppmøte: Kl .16.på Peppes Pizza, Thornes vei 4, 3616 Kongsberg, og så kjører vi samlet til Kongsgårdmoen Skole for å se forestillingen. 

Foreslått deltakerpris: Kr 40,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: "8023 OliverTwist"

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes. Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kiosk-handling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Påmelding: Påmeldingsfrist søndag 25.oktober kl. 21.00.

Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon). Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. 

Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig i løpet av søndag kveld, og teateret får tilbakemelding på ønsket antall plasser den 27.oktober. Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Christin, Line-Britt og Vibeke, Kongsberggruppa 

IOGTs Enestående familier 

Informasjon

Dato

3. nov 2020

Klokkeslett

16:00 - 20:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Christin Dee Curran

Telefonnummer: 99279658

E- post: kongsberg@enestaaendefamilier.no 

Sted

Peppes kongsberg

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 40,- pr pers.

Start: 13. oktober
23:30
Slutt: 25. oktober
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding