Kongsberggruppa inviterer til pizza og kino "spion i aksjon" fredag 31 januar

Kongsberggruppa inviterer til pizza på Peppes og kinofilmen "Spion i aksjon" førstkommende fredag, 31 januar. 

Kongsbergruppa ønsker både "nye og gamle" familier til hyggelig pizza måltid på Peppes og morsom animasjonsfilm på Krona Kino etter filmen :) 

Aktiviteten passer barn fra 6 årsalder og oppover. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Kongsberggruppa ønsker velkommen til både nye og gamle familier. Aktiviteten passer for familier med barn fra 6 år . Ved stor på gang vil nye familier, eller familier som ikke tidligere har vært med oss på kino og pizza prioriteres. 

Oppmøte: Vi møtes på Peppes pizza kl. 16.15 ( merk at de har flyttet/ ny adresse ) og samles til hyggelig et pizzamåtid, før vi går opp til Krona Kino for å se filmen "Spion i aksjon ". 

Spion i aksjon:  Filmen har aldersgrense 6 år. Denne animasjonsfilmen inneholder enkelte mørke, dramatiske og noe truende scener. Filmen inneholder også flere actionscener. Filmen har en grunnleggende lys stemning med humoristisk preg. Filmen får derfor 6 års aldersgrense.   "Superspionen Lance Sterling (John Carew) og forskeren Walter Beckett (Herman Tømmeraas) er helt motsatt fra hverandre. Lance er elegant, stilig og selvsikker. Walter er... ikke det. Men det Walter mangler av sosiale ferdigheter gjør han opp for ved å være smart og oppfinnsom. Han skaper nemlig de fantastiske dingsene som Lance bruker på sine episke oppdrag. Når Lance blir forvandlet til en due, må de lære seg å jobbe sammen på en helt ny måte. Klarer de ikke det er hele verden i fare."

Se mere her: https://www.filmweb.no/kongsbergkino/kommer/article1417216.ece

Alle får popkorn/ brus meny i tillegg til kinobilletten. Vi gjør oppmerksom på at vi drikker vann til pizzaen på Peppes. Dersom spesielle hensyn ifht mat, ber vi om at dette nevnes i beskjedsfeltet, da pizza forhåndsbestilles og er klart til vi kommer. 

Vår foreslåtte egenandel: Kr 30,- pr person. Egenandel betales på Vipps via "send/ eller scan" til IOGT Enestående familier #554169 ved oppmøte. NB: Betaling må merkes med melding "8023 Kino Spion" ved oppmøte. 

Vi viser hvordan ved oppmøte på aktiviteten. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå, betaler du bare litt mindre på Vipps, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at all kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og misunnelige. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt. Vi ordner som nevnt kinosnacks til filmen ( popkorn eller baconcrisp / 1 brus til hver). 

Minner forøvrig om at alle arrangementer med oss, er alkoholfrie. 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er andre ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter påmelding kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er påmeldt på ønskelisten. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse.

Frist for påmelding torsdag 30 januar kl 16.00 Plasser vil fordeles ut fortløpende og senest torsdag kveld kl 22.00. 

Når plasser er fordelt, vil det eventuelt komme ny mail med beskjed om at du og dine har fått plass på aktiviteten. Du kan også logge inn på MIN SIDE for å se status på påmeldingen din. For nye familier, minner vi om at det hender invitasjoner og svar fra oss havner i søppelpost, så det er lurt og evt. sjekke der også, når du er påmeldt på ønskeliste/ eller aktivitet. Akkurat det kan være lett å overse dersom man leser epost på mobilen. 

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da kan du høre fra oss helt frem til aktiviteten skjer, om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til samme dag aktiviteten går av stabelen. Vi minner om at det kun er anledning til å melde på seg selv og egne barn. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Følg anvisningen du da får. 

Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen

Kongsberglederne ved Vibeke, Line-Britt og vår lederspire Christin 

IOGTs Enestående familier Kongsberg

Informasjon

Dato

31. jan 2020

Klokkeslett

16:15 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Line-Britt F. Kristoffersen 

Telefonnummer: 40869309

E- post : kongsberg@enestaaendefamilier.no

Sted

Peppes kongsberg

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30,- pr pers.

Start: 27. januar
22:46
Slutt: 30. januar
16:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding