Kongsberggruppa inviterer til Pizza og kino onsdag 8.august

Kongsbergruppa  inviterer til Pizza på Peppe`s og filmen Hotell Transylvania 3

Aktiviteten passer for familier med barn fra 6 år  og oppover. Enkeltscener med kraftig lyd- og bildeeffekter gjør at denne filmen får 6-årsgrense. Filmen har engelsk tale.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Onsdag 8.august drar vi på Peppes Pizza og hygger oss, og etterpå drar vi på Kino.

Filmen er Hotell Transylvania 3, Gled deg til tidenes monsterferie! Monstrene fra Hotell Transylvania er tilbake, og denne gangen står de overfor noe skumlere enn all verdens spøkelser, vampyrer og varulver: Familieferie.

Oppmøteplass: Kl 16.00 på Peppes Pizza i Kongsberg

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

De som får plass, får melding onsdag.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen Line Britt, Truls og Vibeke

IOGTs Enestående familier Kongsberg

Informasjon

Dato

8. aug 2018

Klokkeslett

16:00 - 19:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Vibeke

40617797

Kongsberg@enestaaendefamilier.no

Sted

Peppes pizza kongsberg

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30,-

Start: 6. august
14:31
Slutt: 8. august
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding