Kongsberggruppa inviterer til pizza og kino mandag 28 oktober

Kongsberggruppa inviterer til hyggelig pizza og litt skummel kinokveld i det hufsne høstværet - mandag 28 oktober. 

Vi skal på Maleficent: Mistress of Evil (Eventyr / Familiefilm / Fantasy - oppfølger fra Maleficent i 2014). 

Oppmøte: Vi møtes på Peppes Pizza i Kongsberg kl. 16.15.  Vi hilser på hverandre, spiser pizza og hygger oss sammen, før vi drar over til Krona Kino og ser Disneyfilmen Maleficent- Mistress of Evil ( kl.18.00). 

 Kongsberggruppa ønsker velkommen til både nye og gamle familier. Aktiviteten passer for familier med de litt større barna/ ungdommene denne gangen, vennligst les hele aktivitetsinfoen før du melder deg og dine på aktiviteten.  

Aldersgrensen på filmen vil også ha betydning denne gangen da filmen inneholder endel skumle scener. Aldersgrense på filmen er satt til 9 år. Filmen inneholder partier med voldsomme scener, kraftige effekter og truende skikkelser. Litt yngre ( 7/8 år) kan gå greit i følge kinoen, men dette avhenger mye av hvordan barnet ditt tåler slike skumle scener og høye lyd/lyseffekter, og skumle vesener. Her kjenner du ditt barn best. Vi gjør oppmerksom på at eldre barn/ ungdommer vil prioriteres denne gangen. 

Filmen vises med orginalspråk engelsk og norsk teksting. 

Se mer om filmen og trailer her: https://www.filmweb.no/kongsbergkino/incoming/article1412509.ece

Vår foreslåtte egenandel: Kr 35,- pr person. Betales på Vipps via "kjøp og betal" til IOGT Eneståendefamilier #554169 ved oppmøte NB: Betaling må merkes med melding "8023 Kino Maleficent"Vi viser hvordan ved oppmøte på aktiviteten, dersom behov for det :)    Er prisen mer enn du klarer akkurat nå, legger du bare litt mindre i konvolutten/ eller på Vipps, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at all kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og misunnelige. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt. Vi ordner som nevnt kinosnacks til filmen ( popkorn eller baconcrisp / 1 brus til hver). Minner forøvrig om at alle arrangementer med oss, er alkoholfrie. 

Dersom matallergier e.l., vennligst gi beskjed om dette i meldingsfeltet ved påmelding, da vi forhåndsbestiller pizzaer, slik at det er klart kort tid etter vår ankomst. På kino hygger vi oss med popkorn eller baconcrisp + 1 brus til hver. Vi gjør oppmerksom på at det serveres vann til pizzaen av samme grunn :) 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er andre ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter påmelding kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er påmeldt på ønskelisten. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse.

Frist for påmelding lørdag 26 oktober kl. 16.00. Plasser vil fordeles kort etter utløp av fristen, senest innen søndag ettermiddag. Når plasser er fordelt, vil det eventuelt komme ny mail med beskjed om at du og dine har fått plass på aktiviteten. Du kan også logge inn på MIN SIDE for å se status på påmeldingen din. For nye familier, minner vi om at det hender invitasjoner fra oss havner i søppelpost, så det er lurt og evt. sjekke der også, når du er påmeldt på ønskeliste/ eller aktivitet. Akkurat det kan være lett å overse dersom man leser epost på mobilen. 

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da kan du høre fra oss helt frem til aktiviteten skjer, om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til samme dag aktiviteten går av stabelen. Vi minner om at det kun er anledning til å melde på seg selv og egne barn. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Følg anvisningen du da får. 

Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen

Line-Britt og Vibeke 

IOGTs Enestående familier Kongsberg

Informasjon

Dato

28. okt 2019

Klokkeslett

16:15 - 20:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Line-Britt F. Kristoffersen  

Telefonnummer: 40869309

E- post : kongsberg@enestaaendefamilier.no

Sted

Peppes kongsberg

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 35 pr pers

Start: 21. oktober
23:00
Slutt: 26. oktober
16:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding