Kongsberggruppa inviterer til pizza og kino mandag 18 oktober

Nå er det lenge siden Kongsberggruppa har kost oss på kino. Vi inviterer "gamle og nye" familier til en hyggelig mandagsettermiddag med pizza på Peppes,før vi går opp på Krona og ser animasjonsfilmen " Boss baby- familiebedriften" mandag 18 oktober. 

Aktiviteten passer for familier med barn fra 5-6 år og oppover. Nye familier "på mailinglista" er spesielt velkomne til å bli med oss på aktivitet, da vi ser det er mange helt nye familier som ikke har vært med tidligere.  Hjertelig velkomne! 

Oppmøte: Peppes pizza, Kongsberg kl 16.00,  Thornes vei 4 

Vi hilser på hverandre og får servert et godt mettende pizza måltid, før vi går opp på Krona kino for å se animasjonsfilmen Boss Baby, familiebedriften som starter kl.1730. Filmen har 6 årsgrense, med enkelte skremmende scener. Her kjenner du ditt barn best, vi setter 5 år som nedre alder på aktiviteten. 

Se mere om filmen her: 

https://www.filmweb.no/kongsbergkino/kommer/article1468381.ece

Mat: Dersom spesielle allergier eller hensyn som er nødvendig ifht til pizza, bes det om at også dette merkes i meldingsfeltet i meldingsfeltet ved påmelding, da diverse pizza forhåndsbestilles.  

På kinoen får alle som ønsker det servert enten popkorn/ eller baconcrisp meny med brus. Spesifiser derfor i meldingsfeltet hva du og dine ønsker å ha på kino, så har de det klart til oss før vi kommer. Merk f eks/ "2 x popkorn + cola og fanta"

( Det er ikke anledning til å få ikke mixmeny, det er enten popkorn eller baconcrisp)

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk gjerne med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Vår foreslåtte egenandel: Kr 40,- pr person. Egenandel betales på Vipps via "send/ eller scan" til IOGT Enestående familier #554169 ved oppmøte. NB: Betaling må merkes med melding "8023 BOSS BABY"  ved oppmøte. Vi viser eventuelt hvordan ved oppmøte på aktiviteten. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå, betaler du bare litt mindre på Vipps, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Påmelding:  Frist for påmelding på ønskeliste er satt til lørdag 16.10, kl 22.00. Plasser fordeles forløpende etter fristen og senest innen 17.10. kl 16.00. Husk å merke av ønsket type brus, og popkorn eller baconcrisp allerede når du melder deg på.  

Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din e-postadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig. Ved stor på gang vil nye familier, eller familier som ikke tidligere har vært med oss på kino prioriteres, og fortrinnsvis lokale familier som hører til vår region. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Nå etter gjenåpningen av landet fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. KOM FRISK - VASK HENDA OFTE - HOST I ARMHULEN.

Vennlig hilsen

Enestående familier Kongsberg.

Informasjon

Dato

18. okt 2021

Klokkeslett

16:00 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Line-Britt F. Kristoffersen 

Telefonnummer: 40869309

E- post :  kongsberg@enestaaendefamilier.no

Sted

Peppes Kongsberg

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 40,- pr pers

Start: 13. oktober
10:48
Slutt: 16. oktober
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding