Kongsberggruppa inviterer til pizza og kino lørdag 15 februar

Kongsberggruppa inviterer til den norske familie og spenningsfilmen  "Flukten over grensen", en film om tillit og vennskap, om frykt og om stort mot hos små mennesker.  Kongsbergruppa ønsker både "nye og gamle" familier til hyggelig pizza måltid på Peppes før vi går sammen og ser filmen på Krona Kino etter maten.  Ved stor på gang vil nye familier, eller familier som ikke tidligere har vært med oss på kino og pizza prioriteres

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :) Aktiviteten passer for familier med barn fra 8 års alder og oppover. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Oppmøte: ( Nye) Peppes pizza kl. 11.45  ( merk at de har flyttet/ ny adresse ) Vi hilser på hverandre og koser oss der, før vi sammen går opp til Krona Kino for å se filmen ( begynner 13.30).  Alle får popkorn/ brus meny i tillegg til kinobilletten. Vi gjør oppmerksom på at vi drikker vann til pizzaen på Peppes. Dersom spesielle hensyn ifht mat, ber vi om at dette nevnes i beskjedfeltet, da pizza forhåndsbestilles. 

Om filmen Flukten over grensen :  "Det er desember 1942, og fire barn er på flukt. Sarah og Daniel er jøder og skal sendes ut av landet. De har gjemt seg i kjelleren til Otto og Gerdas familie, men nå er de oppdaget og foreldrene arrestert. Otto og Gerda bestemmer seg for å hjelpe sine nye venner. Gjennom snøtunge skoger flykter de fire barna fra tyske soldater. Målet er å komme seg til Sverige. Det blir en flukt på liv og død. Heldigvis møter de gode hjelpere underveis. Men hvem kan de egentlig stole på? "

Denne filmen inneholder partier med utrygg stemning og faretruende situasjoner med barn på flukt. Filmen får derfor 9-årsgrense. Her kjenner du dit barn best, men vi lar ikke de alle minste barna få plass denne gangen på grunn av filmens innhold. Anbefaler at dere leser mere om filmen, ser trailer

her: https://www.filmweb.no/kongsbergkino/kommer/article1421577.ece

Vår foreslåtte egenandelKr 30,- pr person. Egenandel betales på Vipps via "send/ eller scan" til

IOGT Enestående familier #554169 ved oppmøte. NB: Betaling må merkes med melding "8023 Kino flukten" .

Vi viser evt. hvordan ved oppmøte på aktiviteten. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå, betaler du bare litt mindre på Vipps, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at all kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og misunnelige. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt. Vi ordner som nevnt kinosnacks til filmen ( popkorn eller baconcrisp / 1 brus til hver). 

Minner forøvrig om at alle arrangementer med oss, er alkoholfrie. 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er andre ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter påmelding kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er påmeldt på ønskelisten. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse.Plasser vil fordeles innen fredag ettermiddag. 

Når plasser er fordelt, vil det eventuelt komme ny mail med beskjed om at du og dine har fått plass på aktiviteten. Du kan også logge inn på MIN SIDE for å se status på påmeldingen din. For nye familier, minner vi om at det hender invitasjoner og svar fra oss havner i søppelpost, så det er lurt og evt. sjekke der også, når du er påmeldt på ønskeliste/ eller aktivitet. Akkurat det kan være lett å overse dersom man leser epost på mobilen. 

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da kan du høre fra oss helt frem til aktiviteten skjer, om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til samme dag aktiviteten går av stabelen. Vi minner om at det kun er anledning til å melde på seg selv og egne barn. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Følg anvisningen du da får. 

Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen

Kongsberggruppa  

IOGTs Enestående familier Kongsberg

Informasjon

Dato

15. feb 2020

Klokkeslett

11:45 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn : Line-Britt F Kristoffersen

Telefonnummer: 40869309

E- post : kongsberg@enestaaendefamilier.no

Sted

Peppes kongsberg

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30 pr pers

Start: 8. februar
15:14
Slutt: 13. februar
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding