Kongsberggruppa inviterer til pizza og kino "Askeladden i Soria Moria slott" fredag 23 august

Kongsberggruppa inviterer til fredagshygge med pizza og kino filmen "Askeladden i Soria Moria Slott". 

Velkommen til både nye og gamle familier.

Vennligst les all info i aktiviteten før du melder din interesse.

Frist for påmelding torsdag 22 aug. kl 21.00

Kongsberggruppa ønsker velkommen til både nye og gamle familier med på pizza og kino førstkommende fredag. 

Ved stor pågang vil nye familier, eller familier som ikke tidligere har vært med oss på kino og pizza, bli prioritert. Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Aldersgrense med begrunnelse: 9 år grunnet partier med intens og utrygg stemning, i kombinasjon med skremmende skikkelser og faretruende situasjoner, gjør at denne filmen fra Asbjørnsen og Moes eventyrunivers får aldersgrense 9 år. Noen barn er likevel tøffere enn andre, så 7 år i følge med deg kan være ok, du kjenner ditt barn best i så måte. 

 Se gjerne mere info om filmen her og trailer her: https://www.filmweb.no/kongsbergkino/kommer/article1392995.ece

Oppmøte: Vi møtes på Peppes Pizza kl 16.15. Vi hilser på hverandre, og hygger oss med pizza sammen, før vi drar over til Krona Kino og ser filmen som starter kl 18.00. 

Dersom matallergier e.l., vennligst gi beskjed om dette i meldingsfeltet ved påmelding, da vi forhåndsbestiller pizza, slik at det er klart kort tid etter vår ankomst.  Vi gjør oppmerksom på at siden alle får brus og popkornmeny som snacks på kino, vil det serveres vann til pizzaen. 

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 35,- pr person. Betales på Vipps til leder Line-Britt, tlf 40869309 eller kontant ved oppmøte (gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt) før vi spiser. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå, legger du bare litt mindre i konvolutten/ eller på Vipps, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at all kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og misunnelige. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt. Vi ordner som nevnt kinosnacks til filmen ( popkorn og brus). Minner forøvrig om at alle arrangementer med oss, er alkoholfrie. 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er andre ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter påmelding kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er påmeldt på ønskelisten. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse.

Når plasser er fordelt, vil det eventuelt komme ny mail med beskjed om at du og dine har fått plass på aktiviteten. Du kan også logge inn på MIN SIDE for å se status på påmeldingen din. For nye familier, minner vi om at det hender invitasjoner fra oss havner i søppelpost, så det er lurt og evt. sjekke der også, når du er påmeldt på ønskeliste/ eller aktivitet. Akkurat det kan være lett å overse dersom man leser epost på mobilen. 

-->  Fristen for påmelding til ønskelisten på pizza og kino er torsdag 22 august kl. 21.00. Familier som får plass får beskjed etterat fristen er gått ut, torsdag kveld.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da kan du høre fra oss helt frem til aktiviteten skjer, om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til samme dag aktiviteten går av stabelen. Vi minner om at det kun er anledning til å melde på seg selv og egne barn. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Følg anvisningen du da får. 

Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen

Vibeke og Line-Britt 

IOGTs Enestående familier Kongsberg

Informasjon

Dato

23. aug 2019

Klokkeslett

16:15 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn : Line-Britt F. Kristoffersen 

Telefonnummer: 40869309

E- post : kongsberg@enestaandefamilier.no

Sted

NYMOENs TORG 2 , 3611 KONGSBERG

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 35 pr pers

Start: 19. august
23:00
Slutt: 22. august
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding