Kongsberggruppa inviterer til Phantom of the opera - i Oslo søndag 11.11.18

Søndag 11.11.18 inviterer Kongsberggruppa til Oslotur og musikalen Phantom of the Opera på Folketeateret.

Vi samles til felles mat og hyggelig samvær før forestillingen. Før du eventuelt melder deg på, les all aktivitetsinfoen nedenunder.  Påmelding er åpen nå, siste frist for påmelding på ønskelisten er onsdag 31.10 kl 22.30. 

Endelig er Phantom of the opera kommet til Norge og Kongsberggruppa inviterer nå til flott musikalsk opplevelse på Folketeateret, søndag 11.11.18.   

Aktiviteten passer for familier med barn - helst fra 10 års alder og oppover. Vi regner med at mange har lyst å bli med oss, og vil gjøre en fordeling av plasser utfra bosted ( Kongsbergfamilier prioriteres ved stor pågang ) , aldersammensetning på barna/ ungdommene og familier som ikke tidligere har vært med oss på teater/ musikal. Familiene som får plass vil få beskjed, senest i løpet av søndag 4 november. 

OM FORESTILLINGEN (hentet fra nettsiden til folketeateret) 

The Phantom of the Opera er en fortelling om kunstens inspirasjon og kraft, og om å lengte etter kjærlighet. I handlingens sentrum står det mystiske og ensomme operafantomet på operaen i Paris, og hans besettelse av ballettdanserinnen Christine Daaé.

Andrew Lloyd Webbers følelsesladde musikk har gjort at The Phantom Of the Opera i dag er en av verdens mest populære musikaler. Siden urpremieren i London 1986 har den blitt sett av over 140 millioner mennesker i 30 land. Nå er tiden endelig kommet til Norge, og til Oslo sitt svar på Broadway: Folketeateret. Det er på tide at det norske publikummet får nyte The Phantom of the Opera sin dramatiske historie og storhet!

Folketeaterets anbefalt aldersgrense: Forestillingen inneholder enkelte dramatiske og skumle scener med forskjellige kraftige effekter, en scene inneholder også skildring av en hengning. Det anbefales at barn går i følge med voksne. Litt avhengig av om barnet er vant til å gå på teater og har interesse for det osv, vil vi ikke anbefale å ta med barn under 7 år på forestillingen. Folketeateret har en generell nedre aldersgrense på 3 år uavhengig av forestilling.

Forestillingen spilles på norsk.

Oppmøte/ felles måltid: Vi samles til et fellesmåltid - i Oslo ( nært Oslo S) kl.12.00 og hygger oss sammen før vi går på forestillingen. Sted er ikke helt avklart ennå, detaljer om det vil komme i nærmere beskjed via e-post til familiene som får plass på aktiviteten. Det er en forutsetning at deltakende familier også blir med på felles samling først - vi nevner det sånn for ordens skyld. Mat i magen og godt samvær først- gjør teateropplevelsen ennå bedre, og nettopp dette felleskapet er viktig for oss i Enestående familier. 

Reisen til Oslo: Vi tar innledningsvis utgangspunkt i at familier som melder seg på, kommer seg til Oslo "for egen maskin" - men  dersom dette er vanskelig for deg og dine, skriv beskjed om dette i beskjedfeltet ved påmelding. Kongsberglederne gjør en fortløpende vurdering av evt. fellesreise inn i samlet flokk, med buss eller tog (avhenging av hvem som melder seg på - fra hvor, rett og slett. )

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales på Vipps til leder Line-Britt ( 40869309) eller kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten/ eller evt på vipps, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Kiosk/ bar i folketeateret: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at all kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og misunnelige. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt. Det å sitte på en lang forestilling, bidrar til tørste barn og voksne - det går fint å ta med en liten drikkeflaske med vann i vesken/sekken. Minner forøvrig om at alle arrangementer med oss, er alkoholfrie. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.Vi gleder oss til å treffe dere!

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er registrert på ønskelisten. Dersom du og dine får plass på aktiviteten, vil det komme ny epost som bekrefter om du og dine har fått plass. Det kan også ses på " min side" om du står på ønskeliste eller har fått plass.  Når du står på ønskeliste, vet vi at du gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her. 

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

VI GLEDER OSS!!

Vennlig hilsen Vibeke og Line-Britt 

IOGTs Enestående familier Kongsberg 

Informasjon

Dato

11. nov 2018

Klokkeslett

12:15 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn:  Line-Britt Fredheim Kristoffersen

Telefonnummer: 40869309

E- post : kongsberg@enestaaendefamilier.no

Sted

Folketeateret

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50,- pr.pers

Start: 24. oktober
22:00
Slutt: 31. oktober
22:30

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding