Kongsberggruppa inviterer til PETER PAN / Brageteateret lørdag 7. september

Kongsberggruppa inviterer til Brageteaterets Peter Pan forestilling  i Drammen lørdag 7. september.

Høres det spennende ut?  Aktiviteten passer for familier med barn fra 5 år og oppover.

Vennligst les all info før du melder din interesse :)  

Kongsberggruppa tar en utflukt til Drammen for å gå på teater:

Brageteateret etter opp eget sirkustelt med en eventyrlig fortelling for både barn og voksne. Hvem får spille Peter Pan? Hvem får være tøff sjørøver? Hvem får møte Tingeling? Og er det hele egentlig bare en drøm? En annerledes og fantastisk forestilling, vil du være med å leke?

Se mere her: https://www.brageteatret.no/forestilling/peter-pan-i-sirkustelt/

Oppmøte: Knutepunktet kl. 11.30.  Vi reiser med fellesbuss inn til Drammen denne gangen . Peter Pan forestillingen starter kl.13.00. Etter teateret er ferdig, spiser vi pizza og hygger oss -  før bussen returnerer til Kongsberg kl.17.00 fra Drammen.   

Vi forhånds bestiller pizza, dersom det er noen spesielle hensyn på allergier e.l. ber vi om at det skrives i beskjedfeltet ved påmelding.  

Egenandel: Kr 50,- pr pers. Betales på Vipps til leder Line-Britt, tlf 40869309 eller kontant før vi starter (gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt). Er prisen mer enn du klarer akkurat nå, legger du bare litt mindre i konvolutten/ eller på Vipps, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at all kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og misunnelige. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt. Minner forøvrig om at alle arrangementer med oss, er alkoholfrie. 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord, meld deg og dine på ønskelisten. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er andre ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter påmelding kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er påmeldt på ønskelisten. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse.  Når plasser er fordelt, vil det eventuelt komme ny mail med beskjed om at du og dine har fått plass på aktiviteten. Du kan også logge inn på MIN SIDE for å se status på påmeldingen din. For nye familier, minner vi om at det hender invitasjoner fra oss havner i søppelpost, så det er lurt og evt. sjekke der også, når du er påmeldt på ønskeliste/ eller aktivitet. Akkurat det kan være lett å overse dersom man leser epost på mobilen. 

-->  OBS: Fristen for påmelding til ønskelisten på teatertur til Drammen er fredag 30 august kl. 20.00. Vi må nemlig tilbakemelde Brageteateret såpass tidlig ifht antall.     

Familier som får plass får beskjed i løpet av helgen, og senest innen 02.09.19. 

Kongsberggruppa ønsker velkommen til både nye og gamle familier på denne aktiviteten. Ved stor pågang vil nye familier, eller familier som ikke tidligere har vært med oss på teater, bli prioritert.  Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da kan du høre fra oss helt frem til aktiviteten skjer, om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til samme dag aktiviteten går av stabelen. Vi minner om at det kun er anledning til å melde på seg selv og egne barn. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Følg anvisningen du da får. 

Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen

Vibeke og Line-Britt 

IOGT`s Enestående familier, Kongsberg  

Informasjon

Dato

7. sep 2019

Klokkeslett

11:30 - 17:45

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn : Line-Britt Fredheim Kristoffersen

Telefonnummer: 40869309

E- post : Kongsberg@enestaaendefamilier.no

Sted

Jernbanestasjon Kongsberg

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 pr pers

Start: 26. august
15:15
Slutt: 4. september
23:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding