Kongsberggruppa inviterer til middag og nysirkus "My land" søndag 22 mai.

Kongsberggruppa prøver noe nytt, og arrangerer en kveld med spennende forestilling med rå akrobatikk, vakker dans og musikk fremført av et ukrainsk kompani på Drammens teater. Vi møtes til et hyggelig måltid  i forkant, og går samlet bort på forestillingen etterpå.  

Lyst å være med oss? Nye og 'gamle' familier er like velkomne, passer for barn fra 8 år og oppover :)

Kongsbergfamilier prioriteres. Reserverte antall plasser.  

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Nysirkusforestillingen «My Land» er rå akrobatikk kombinert med vakker og poetisk dans til tradisjonell ukrainsk musikk. «My Land» er en hyllest til Ukraina og en hyllest til det ukrainske folk. Bli med inn i en verden av lys og skygger skapt av syv fantastiske ukrainske utøvere som tøyer fysikkens grenser.

Se mer her: My Land - Drammens Teater (drammenscener.no)

Vi samles til et godt måltid før forestillingen (sted ikke avklart ennå, oppdateres i løpet av dagen)  

Oppmøte: Vi møtes ute på Bragernes torg, Drammen kl. 16.15. Hilserunde på torvet. Egon Restaurant 16.30. Forestillingen begynner kl 19.00.    

Vi har reservert bord på Egon Drammen og bestiller vi mat etter menyen, men dere gjøres oppmerksom på forhånd - på at vi kun velger rett som koster opptil 200,- kroner.  Det er en variert meny for både store og små, innenfor rammene på opptil 200,- kr. Vi drikker vann til maten. Se gjerne på menyen i forkant om dere ønsker det.  Vår meny - Egon.

Kiosk: Vi ber alle voksne unngå kioskhandling i teateret av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. Ta gjerne med deg egen vannflaske eller lignende i veska. Vi kjøper ikke drikke eller godt på teateret, men satser på at vi er gode og mette før vi kommer dit. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres. Av sikkerhetsmessige hensyn er det IKKE TILLATT Å BILDER ELLER VIDEO UNDER FORESTILLINGEN, og dette må vi respektere. 

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist. Frist for påmelding fredag 20.05 kl 17.00.  Plasser fordeles fredag kveld.  

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Line-Britt  på vegne av

IOGTs Enestående familier Kongsberg 

Informasjon

Dato

22. mai 2022

Klokkeslett

16:15 - 21:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Line-Britt F. Kristoffersen 

Telefonnummer: 40869309 

E- post : kongsberg@enestaaendefamilier.no

Sted

Bragernes torg drammen

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30,- pr pers.

Start: 18. mai
11:30
Slutt: 22. mai
15:10

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding