Kongsberggruppa inviterer til mat og teater tirsdag 22 september

Kongsberg gruppa inviterer til Brageteaterets forestilling " Historien om Woundman og Robyn"  tirsdag 22 september.

Forestillingen vises i Musikkteateret kl.1900. I forkant av teateret samles vi til et hyggelig måltid sammen, sted ikke avklart foreløpig.  

Nye og 'gamle' familier er like velkomne.  Aktiviteten passer for familier med ungdom fra 12 års alder og oppover.

"I denne teaterforestillingen skal du får høre en historie…

En historie om å løpe for harde livet for å få være nær den man elsker, om det så bare er for et kort sekund. Om å være håpløst forelska i den kjekkeste og sterkeste gutten i klassen, når man er den tynneste og rareste gutten selv. Om en storebror som døde. Om stjerner i taket og de kjæreste minnene gjemt under senga. Og om en helt uvanlig superhelt, – om Woundman.

Historien er ikke sann, men veldig mye av det som skjer, kan ha skjedd på ekte."

Kongsberggruppa inviterer denne gangen familier til en forestilling beregnet for ungdom fra 12 år og oppover. Vi skal samles til et hyggelig måltid sammen i forkant av forestillingen, sted for dette er ikke avklart foreløpig. 

Aktiviteten legges likevel ut allerede nå, med bindende påmelding ( forutsatt frisk og uten aktuelle symptomer på Covid-19 selvsagt) slik at vi får reservert nok antall plasser, og god plassering i teateret i tråd med gjeldende smittevernsregler ( hver familie er en gruppe jmf plassering i teateret, derfor viktig med tidlig påmelding allerede nå)

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Oppmøte: Kl .16.45, eksakt oppmøte/ spisested vil avklares og sendes pr mail til dere som får plass.

Foreslått deltakerpris: Kr 40,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: "8023 brageteater"

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes. Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Påmelding: Påmeldingsfrist søndag 6 september kl. 21.00  

Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon). Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. 

Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig i løpet av søndag kveld, og teateret får tilbakemelding på ønsket antall plasser den 7. sept.  Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Line-Britt,  Kongsberggruppa 

IOGTs Enestående familier 

Informasjon

Dato

22. sep 2020

Klokkeslett

16:45 - 21:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn : Line-Britt

Telefonnummer: 40869309

E- post: Kongsberg@enestaaendefamilier.no

Sted

Musikkteateret

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 40,- pr pers

Start: 24. august
11:46
Slutt: 6. september
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding