Kongsberggruppa inviterer til Klatreparken Høyt og Lavt søndag 14 juni

Kongsberggruppa er klare for å treffes igjen, etter lengre periode uten aktiviteter.

Lyst å bli med på aktiv dag i klatreparken? Vi holder oss til gjeldende smittevernsregler, og samles til sosial dag med anbefalt avstand familiene i mellom.  Aktiviteten passer for familier med barn fra 7 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Kongsberggruppa satser på en god sommerdag, og inviterer til en spennende dag i Klatreparken HØYT OG LAVT i Svarstad

Aktiviteten passer for familier med barn fra 7 års alder og oppover. Nye og "gamle" familier er velkomne, men lokale familier fra Kongsberg prioriteres nå, etter lengre tid uten hyggelig samvær grunnet koronasituasjonen.      

Bli med oss på en sosial og utfordrende dag med utforsking av løyper og tøying av egne grenser både høyt og lavt!

Oppmøte: kl. 10.30 Lågendalsveien 3388, 3277 Steinsholt. Vestfold.

Vi hilser på hverandre og går så samlet inn i parken, hvor vi lager en base/ møtepunkt og hvor vi spiser lunsj sammen etter hvert, med rett avstand familiene imellom. Med utgangspunkt i gjeldende smittevernshensyn, ber vi om at alle tar med seg egen nistemat og drikke til seg og sine. Det blir ingen felles servering på denne dagen.  

Viktig info:  Før klatring og lek, må alle gjennom obligatorisk sikkerhetskurs, derav viktig at vi går samlet inn som gruppe. Klatreparken har også sine rutiner vedr. smittevern, som vi som gruppe skal og må forholde oss til.   

Løypeinfo:  Løypene  er gradert med farger som i et alpinanlegg. Orange er de enkleste og sorte er de vanskeligste. I mellom finner man lysegrønne, mørkegrønne, blå og rød.  Høydekravet til de ulike fargene på løypene er:  Orange: Over 80 cm. Grønn/mørkgrønn: Over 110 cm. Rød/blå: Over 140 cm. Svart: Over 160 cm.  Vektgrense: 120 kg.

Egenerklæring: Alle som skal klatre i parken skal fylle ut og levere egenerklæring før ankomst. Det anbefales at dette gjøres på nettet før man ankommer - da sparer du tid. (Egenerklæringen gjelder for hele sesongen - dersom man har levert over nett.)

https://hoytlavt.no/vestfold/egenerklaeringsskjema

Parken angir følgende ang klær/ utstyr: Vi anbefaler treningstøy eller lett turtøy som det beste til klatring. Man blir fort varme av all aktiviteten, så kle deg med mulighet for lettelse i antrekket. Det kan være gunstig å ha med en sekk med ekstra tøy. Joggesko eller tursko med god såle er å fortrekke. Det er ikke noe problem å klatre mens det regner – ha litt lett regntøy med i sekken. Vær obs på at det er kvae i trærne. Klær med snorer (hettegensere ol) anbefales ikke. Parken holder åpent uansett vær i sesongen. Ved torden og/eller kraftig vind kan deler av parken måtte stenges til været letter. 

https://hoytlavt.no/vestfold/info/praktisk-info

Base/ felles lunsj med medbrakt mat/drikke:  Inne i parken lager vi en base, hvor vi kan legge tingene våre, og hvor alle samles til felleslunsj kl.12.30-13.30. Familiene tar med seg egen nistemat og drikke til seg og sine for en felles lunsj, kl. 1230, i basen. Husk derfor å pakke med dere godt med mat, samt kaldt /+ varmt drikke til en aktiv dag i parken. 

Vi oppfordrer som vanlig til at vi unngår kiosk og kafe kjøp når vi er sammen. For å unngå kjøpepress og mas fra barna, ber vi om at du gjerne snakker med barna om dette på forhånd.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Egenandel betales på Vipps via "send/ eller scan" til IOGT Enestående familier #554169 ved oppmøte. NB: Betaling må merkes med melding "8023 høyt og lavt" ved oppmøte. 

Vi viser hvordan ved oppmøte på aktiviteten. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå, betaler du bare litt mindre på Vipps, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Frist for påmelding er senest tirsdag 10.06.20.kl 18.00 Meld på deg og dine på ønskelisten, plasser vil fordeles i løpet av tirsdag kveld. Kongsbergfamilier prioriteres, det samme gjelder familier som ikke tidligere har deltatt på lignende aktiviteter. Familier fra nærliggende steder/ grupper er likevel velkomne til å melde sin interesse på ønskelisten.

Når plasser er fordelt, vil det eventuelt komme ny mail med beskjed om at du og dine har fått plass på aktiviteten. Du kan også logge inn på MIN SIDE for å se status på påmeldingen din. For nye familier, minner vi om at det hender invitasjoner og svar fra oss havner i søppelpost, så det er lurt og evt. sjekke der også, når du er påmeldt på ønskeliste/ eller aktivitet. Akkurat det kan være lett å overse dersom man leser epost på mobilen. 

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da kan du høre fra oss helt frem til aktiviteten skjer, om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til samme dag aktiviteten går av stabelen. Vi minner om at det kun er anledning til å melde på seg selv og egne barn. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Følg anvisningen du da får. 

Vi gleder oss til å treffe dere  igjen, etter mange uker og måneder uten vårt enestående hyggelige samvær!!

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen Line-Britt, Vibeke og Christin

IOGTs Enestående familier Kongsberg 

Informasjon

Dato

14. juni 2020

Klokkeslett

10:30 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Line-Britt F. Kristoffersen

Telefonnummer: 40869309

E- post : Kongsberg@enestaaendefamilier.no

Sted

Høyt og lavt svarstad

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 pr pers.

Start: 4. juni
14:17
Slutt: 10. juni
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding