Kongsberggruppa inviterer til klatreparken Høyt og Lavt i Svarstad lørdag 8 september 2018

Kongsberggruppa satser på en klar og fin høstdag, og inviterer til en spennende dag i Klatreparken HØYT OG LAVT i Svarstad, Vestfold

Aktiviteten passer for familier med barn fra 5 års alder og oppover.  Vi møtes utenfor parken kl 10.30, og bruker dagen sammen, sosial og utfordrende dag med utforsking av løyper og tøying av egne grenser kanskje? :) 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Kongsberggruppa inviterer til en aktiv og spennende dag i HØYT OG LAVT, - Klatreparken i Svarstad/ Vestfold

Vi møtes ved parkeringen kl. 10.30, hilser på hverandre og går så samlet inn i parken. Dere vil se lederne lett synlig med ballonger, og flagg. 

Før klatring og lek, må alle gjennom sikkerhetskurs, derav viktig at vi går sammen inn som gruppe. Inne i parken lager vi en base, hvor vi evt. kan legge tingene våre, samme sted som vi alle senere samles til felleslunsj. Familiene tar med seg egen nistemat og godt med drikke til seg og sine for en felles lunsj, kl. 1230, i basen. Husk derfor godt med mat og kaldt /+ varmt drikke til en aktiv dag i parken. 

Vi oppfordrer som vanlig til at vi unngår kiosk og kafe kjøp, og for å unngå kjøpepress og mas fra barna, ber vi om at du gjerne snakker med barna om nettopp dette. Sørg derfor å ta med godt med mat og drikke hjemmefra for en aktiv dag i parken. Siden det er lørdag, vil ledere sørge for å ta med godis overraskelser til alle ;)

Se gjerne : https://hoytlavt.no/vestfold/info/praktisk-info

Løypene  er gradert med farger som i et alpinanlegg. Orange er de enkleste og sorte er de vanskeligste. I mellom finner man lysegrønne, mørkegrønne, blå og rød. 

Høydekravet til de ulike fargene på løypene er:  Orange: Over 80 cm. Grønn/mørkgrønn: Over 110 cm. Rød/blå: Over 140 cm. Svart: Over 160 cm.  Vektgrense: 120 kg

Egenerklæring: Alle som skal klatre i parken skal fylle ut og levere egenerklæring. Det anbefales at dette gjøres på nettet før man ankommer - da sparer du tid. Egenerklæringen gjelder for hele sesongen - dersom man har levert over nett. 

Ta med: Mat, drikke og egnede klær og sko for en aktiv dag i klatreparken.

Parken angir følgende ang klær/ utstyr: Vi anbefaler treningstøy eller lett turtøy som det beste til klatring. Man blir fort varme av all aktiviteten, så kle deg med mulighet for lettelse i antrekket. Det kan være gunstig å ha med en sekk med ekstra tøy. Joggesko eller tursko med god såle er å fortrekke. Det er ikke noe problem å klatre mens det regner – ha litt lett regntøy med i sekken. Vær obs på at det er kvae i trærne. Klær med snorer (hettegensere ol) anbefales ikke. Parken holder åpent uansett vær i sesongen. Ved torden og/eller kraftig vind kan deler av parken måtte stenges til været letter. 

Oppmøteplass: kl. 10.30 Lågendalsveien 3388, 3277 Steinsholt. Vestfold. ( se etter rød ballong/ og flagg) på parkeringen så ser du lederne. 

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales på Vipps til leder Line-Britt F. Kristoffersen tlf. 40869309 eller kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Frist for påmelding er senest FREDAG 31.08.18 kl .13.30. Meld på deg og dine på ønskelisten - det vil ganske raskt fordeles plasser ( senest beskjed innen søndag 02.sept.) Familier fra Buskerud prioriteres, men familier fra andre fylker er også velkommen til å melde seg på ønskelisten.  Husk å SKRIVE HØYDE PÅ DINE PÅMELDTE BARN I MERKNADSFELTET.  ( Dette må nemlig bekreftes innen en uke i forveien ifht  sikkerhetsseler osv) 

--> Benytt gjerne beskjedfeltet om det annet du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Hvis du eller dine blir tildelt plass, vil du motta ny mail med beskjed om at du og dine har fått plass. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender dessverre at epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker, sjekk også der).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

--> Når du står på ønskelisten, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen Line-Britt, Vibeke og Truls, ledere

IOGTs Enestående familier Kongsberg 

Informasjon

Dato

8. sep 2018

Klokkeslett

10:30 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Line-Britt Fredheim Kristoffersen

Telefonnummer. 40869309

E- post: kongsberg@enestaaendefamilier.no

Sted

Lågendalsveien 3388, 3277 Steinsholt. Vestfold.

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30 PR PERS

Start: 27. august
22:55
Slutt: 31. august
14:30

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding