Kongsberggruppa inviterer til kino "Troll "og pizza lørdag 12 januar 2019

Godt nytt år - og velkommen til kinofilmen Troll og Kongens hale + pizza etter filmen. 

Velkommen til både nye og gamle familier. Se mere info i aktiviteten før du melder din interesse. 

Nytt år og nye muligheter for hyggelige treff med enestående familier. 

Vi starter 2019 med å invitere til den norske animasjonsfilmen Troll, Kongens hale. Filmen har aldersgrense på 6 år gr. enkelte skremmende effekter og høye lyder. (Du kjenner ditt barn best i så måte)  Se gjerne mere info om filmen her: https://www.filmweb.no/kongsbergkino/kommer/article1378909.ece

Oppmøte: Krona - i bunnen av trappene nær kinokiosken kl 15.00. Vi møtes og hilser på hverandre, før filmen som starter kl. 15.30, varer halvannen time. Etter kinoen går vi samlet og spiser pizza. Dersom matallergier e.l., vennligst gi beskjed om dette i meldingsfeltet, da vi forhåndsbestiller pizza, slik at det er klart når vi kommer etter kino. ( sted følger, men det blir i gangavstand fra Krona kinoen)    

Kongsberggruppa ønsker velkommen til både nye og gamle familier på denne aktiviteten. Ved stor pågang vil nye familier, eller familier som ikke tidligere har vært med oss på kino og pizza, bli prioritert.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at all kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og misunnelige. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Vi ordner litt kinosnacks, men minner også om at vi går til pizza etterpå. Minner forøvrig om at alle arrangementer med oss, er alkoholfrie. 

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales på Vipps til leder Line-Britt, tlf 40869309, eller kontant ved oppmøte før vi går inn til filmen, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå, legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

-->  Fristen for påmelding til ønskelisten er torsdag 10.01.19 kl. 22.00. Familier som får plass får beskjed senest fredag kveld. Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til samme dag aktiviteten går av stabelen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er andre ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er påmeldt på ønskelisten. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse. Når plasser er fordelt, vil det eventuelt komme ny mail med beskjed om at du og dine har fått plass på aktiviteten. Du kan også logge inn på MIN SIDE for å se status på påmeldingen . 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes et nytt passord umiddelbart til din epostadress.

Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen

Line-Britt F. Kristoffersen og Vibeke H. Evje 

IOGTs Enestående familier Kongsberg

Informasjon

Dato

12. jan 2019

Klokkeslett

15:00 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Line-Britt Fredheim Kristoffersen 

Telefonnummer: 40869309

E- post: kongsberg@enestaaendefamilier.no

Sted

Krona kino

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30,- pr pers

Start: 7. januar
23:30
Slutt: 10. januar
22:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding