Kongsberggruppa inviterer til kino og pizza : Månelyst i Flåklypa søndag 16 september kl 1500

Vi inviterer til kino "en spektakulær måneferd som tar Flåklypa-universet til nye høyder" på søndag kl 15.00 ( oppmøte 14.30), koser oss med film først, og spiser pizza sammen etter filmen. Filmen er tillatt for alle, ingen nedre aldersgrense. 

Vi går sammen og koser oss på førpremiere på ""Månelyst i Flåklypa", den tredje filmen i Solan og Ludvig historien.

Trilogien avsluttes med en spektakulær måneferd som tar Flåklypa-universet til nye høyder. Et nytt, internasjonalt månekappløp er i gang. Det norske bidraget ledes av den briljante oppfinneren Reodor Felgen, med Solan og Ludvig som modige astronauter. Hva kan egentlig gå galt? Ganske mye, faktisk. Med hemmelige passasjerer og skjulte agendaer, kan det se ut som om ingenting går etter planen.

https://www.filmweb.no/kongsbergkino/kommer/article1356141.ece

Mat:  Etter kino går vi og spiser pizza. Dersom matallergier e.l., vennligst gi beskjed om dette i meldingsfeltet, da vi forhåndsbestiller pizza, slik at det er klart når vi kommer etter kino. ( sted følger, men det blir i gangavstand fra kinoen)    

Kongsberggruppa ønsker velkommen til både nye og gamle familier på denne aktiviteten. Ved stor pågang vil nye familier, eller familier som ikke tidligere har vært med oss på kino og pizza, bli prioritert.

Fristen for påmelding til ønskelisten er senest lørdag morgen, 15.09.18 innen kl .10. Familier som får plass får beskjed senest lørdagNår du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til samme dag aktiviteten går av stabelen.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales på Vipps til leder Line-Britt, tlf 40869309, eller kontant ved oppmøte ( før vi går inn til filmen), gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå, legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er andre ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er påmeldt på ønskelisten. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse. Når plasser er fordelt, vil det eventuelt komme ny mail med beskjed om at du og dine har fått plass på aktiviteten. Du kan også logge inn på MIN SIDE for å se status på påmeldingen . 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes et nytt passord umiddelbart til din epostadress.

Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen

Line-Britt og Vibeke 

IOGTs Enestående familier Kongsberg

Informasjon

Dato

16. sep 2018

Klokkeslett

14:30 - 18:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn:  Line-Britt Fredheim Kristoffersen

Telefonnummer: 40869309

E- post : Kongsberg@enestaaendefamilier.no

Sted

Krona kino

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30,- pr pers

Start: 13. september
14:14
Slutt: 15. september
10:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding