Kongsberggruppa inviterer til kino og pizza lørdag 9 mars

Kongsberggruppa inviterer til lørdagshygge med kino filmen "RiveRolf kræsjer internett" og pizza etterpå. 

Velkommen til både nye og gamle familier. Vennligst les all info i aktiviteten før du melder din interesse.

Frist for påmelding fredag 8 mars kl 14.00. 

Kongsberggruppa ønsker velkommen til både nye og gamle familier på denne aktiviteten. Ved stor pågang vil nye familier, eller familier som ikke tidligere har vært med oss på kino og pizza, bli prioritert. Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Filmen Rive Rolf har aldersgrense på 6 år gr. enkelte skremmende effekter og høye lyder. (Du kjenner ditt barn best i så måte)  Se gjerne mere info om filmen her: https://www.filmweb.no/film/article1309613.ece

Oppmøte: Vi møtes på Krona lørdag 9 mars, kl.14.30   - i bunnen av trappene nær kinokiosken. Vi hilser på hverandre, og prater litt før filmen som starter kl. 15.00. Den varer nesten 2 timer. Etter kinoen går vi samlet ned på Dollys og spiser pizza sammen.

Dersom matallergier e.l., vennligst gi beskjed om dette i meldingsfeltet, da vi forhåndsbestiller pizza, slik at det er klart når vi kommer etter kinoen ca 17.15. Vi gjør oppmerksom på at siden alle får brus og popkornmeny som snacks på kino, vil det serveres vann til pizzaen etterpå. 

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales på Vipps til leder Line-Britt, tlf 40869309 eller kontant ved oppmøte (gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt) før utdeling av billetter og kinogodt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå, legger du bare litt mindre i konvolutten/ eller på Vipps, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at all kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og misunnelige. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt. Vi ordner som nevnt kinosnacks ( popkorn og brus),og minner også om at vi går til pizza etterpå. Minner forøvrig om at alle arrangementer med oss, er alkoholfrie. 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er andre ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter påmelding kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er påmeldt på ønskelisten. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse.

Når plasser er fordelt, vil det eventuelt komme ny mail med beskjed om at du og dine har fått plass på aktiviteten. Du kan også logge inn på MIN SIDE for å se status på påmeldingen din. For nye familier, minner vi om at det hender invitasjoner fra oss havner i søppelpost, så det er lurt og evt. sjekke der også, når du er påmeldt på ønskeliste/ eller aktivitet. Akkurat det kan være lett å overse dersom man leser epost på mobilen. 

-->  Fristen for påmelding til ønskelisten på kino er fredag 8 mars kl. 14.00. Familier som får plass får beskjed senest fredag ettermiddag.  Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da kan du høre fra oss helt frem til aktiviteten skjer, om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til samme dag aktiviteten går av stabelen. Vi minner om at det kun er anledning til å melde på seg selv og egne barn. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Følg anvisningen du da får. 

Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen

Truls, Vibeke og og Line-Britt 

IOGTs Enestående familier Kongsberg

Informasjon

Dato

9. mars 2019

Klokkeslett

14:30 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Line- Britt F. Kristoffersen 

Telefonnummer. 40869309 

E- post . kongsberg@enestaaendefamilier.no

Sted

Krona kino

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30,- pr pers.

Start: 6. mars
14:50
Slutt: 8. mars
14:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding