Kongsberggruppa inviterer til kino "Kaptein Sabeltann" og pizza fredag 27 september

Kongsberggruppa inviterer til filmen "Kaptein Sabeltann og den magiske diamant" filmen som har premiere fredag 27 september.

Kongsberggruppa inviterer til fredagshygge med pizza og kino filmen " Kaptein Sabeltann og den magiske diamant"

Vennligst les all info i aktiviteten før du melder din interesse.

Kongsberggruppa ønsker velkommen til både nye og gamle familier med på aktiviteten. Ved stor pågang vil nye familier, eller familier som ikke tidligere har vært med oss på kino og pizza, bli prioritert. Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.Frist for påmelding onsdag 25.09.19 kl 20.00.  Nærmere detaljer kommer, kinoprogram ligger ikke ute ennå.

Se gjerne mere info om filmen her og trailer her: https://www.filmweb.no/kongsbergkino/kommer/article1378955.ece 

( det står ikke noe om aldersgrense foreløpig, men her kjenner dere barna deres best selv. Noe skummelt kan det jo være..når Sabeltann og gjengen holder på :)  

Oppmøte: Vi møtes på Peppes Pizza kl 16.15. Hilser og blir kjent, og hygger oss med pizza sammen, før vi drar over til Krona Kino og ser filmen.  

Dersom matallergier e.l., vennligst gi beskjed om dette i meldingsfeltet ved påmelding, da vi forhåndsbestiller pizza, slik at det er klart kort tid etter vår ankomst.  Vi gjør oppmerksom på at siden alle får brus og popkornmeny som snacks på kino, vil det serveres isvann til pizzaen på Peppes. 

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 35,- pr person. Betales på Vipps via "kjøp og betal" til IOGT Eneståendefamilier #554169 NB: Må merkes med melding "8023 Sabeltann". Vi viser hvordan ved oppmøte på aktiviteten :)  Er prisen mer enn du klarer akkurat nå, legger du bare litt mindre i konvolutten/ eller på Vipps, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at all kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og misunnelige. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

 Vi ordner som nevnt kinosnacks til filmen ( popkorn eller baconcrisp / 1 brus). Minner forøvrig om at alle arrangementer med oss, er alkoholfrie. 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er andre ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter påmelding kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er påmeldt på ønskelisten. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse.

Når plasser er fordelt, vil det eventuelt komme ny mail med beskjed om at du og dine har fått plass på aktiviteten. Du kan også logge inn på MIN SIDE for å se status på påmeldingen din. For nye familier, minner vi om at det hender invitasjoner fra oss havner i søppelpost, så det er lurt og evt. sjekke der også, når du er påmeldt på ønskeliste/ eller aktivitet. Akkurat det kan være lett å overse dersom man leser epost på mobilen. 

-->  Fristen for påmelding til ønskelisten på Pizza og Sabeltann kino er onsdag 25 september kl. 20.00. Familier som får plass får beskjed etterat fristen er gått ut, senest torsdag kveld.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da kan du høre fra oss helt frem til aktiviteten skjer, om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til samme dag aktiviteten går av stabelen. Vi minner om at det kun er anledning til å melde på seg selv og egne barn. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Følg anvisningen du da får. 

Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen

Vibeke  

IOGTs Enestående familier Kongsberg

Informasjon

Dato

27. sep 2019

Klokkeslett

16:15 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Vibeke Evje

Telefonnummer: 40617797

E- post : Kongsberg@enestaaendefamilier.no

Sted

Peppes pizza kongsberg

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 35 pr pers.

Start: 4. september
10:50
Slutt: 25. september
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding