Kongsberggruppa inviterer til kino - filmen COCO tirsdag 27.02.18

Bli med på en fargerik og musikalsk kinostund tirsdag ettermiddag i vinterferien - vi inviterer til filmen COCO :) 

Aktiviteten passer for familier med barn fra 5 års alder og oppover. 

Uke 9 i Kongsberg er det vinterferie. Noen barn har ferie, andre er i barnehagen, men ikke alle voksne har fri denne uken..

Kongsberggruppa inviterer derfor til en tirsdags ettermiddag med film, og typisk kino godt (popkorn/ brus).  

Filmen vises såpass tidlig at vi denne gangen ikke rekker å spise sammen før filmen,  

---> men vi vurderer å få ordnet et måltid sammen etter forestillingen istedet ( med lite forbehold fortsatt-  men skriv gjerne i beskjedfeltet/ påmelding om du og dine kunne tenke dere å være med på mat etter kinoen, eller om det blir for seint for deg og dine. Det å samles til kvelds er hyggelig, men med for trøtte unger kan det også være like godt å reise rett hjem til brødskiven, tannpuss og seng etter filmen. 

Oppmøte: Kl.16.15 på Krona kino, " i trappene" nede ved kiosken. Vi hilser og prater litt sammen før utdeling av billetter og godis. Lederne er lette å få øye enten med ballong, eller rød t-skjorte på ;) 

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 25,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Du kan også VIPPSE leder Line-Britt på tlf. 40869309, merket antall personer, for de av dere som har Vipps. 

Det aller viktigste ved vårt aktivitetstilbud er hyggen og samværet med andre enestående foreldre og barn, dette handler om å  gjøre hyggelige ting sammen rundt og med barna våre. Likevel er det sånn at det for noen er vanskeligere å kunne delta på "helt vanlige ting" enn det er for andre familier. Årsakene til det kan være mange, men økonomi skal ihvertfall ikke være hinder på våre aktiviteter. Når det gjelder egenandelen, er det lov å legge litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Er du og din familie med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen, dersom du ønsker det. Sosialt samvær, hyggelige opplevelser og nettverk er viktig for alle- uansett forutsetninger. Hjertelige velkomne er dere!!  

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Når du melder deg på, vil du få en farget statustekst på skjermen din enten om at du er påmeldt ønskelista/ eller fått plass. Samme beskjed sendes til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter, vær obs på det.) 

Når plass er bekreftet for deg og dine, vil du få en bekreftelse på mail, i tillegg til at du kan se at du står som påmeldt - når du er innlogget på sidene våre. 

Informasjon om det å "stå på ønskeliste" på aktivitetene våre i Kongsberg:  På stort sett  i alle aktiviteter vi nå arrangerer, melder man seg ønskeliste først. Det gis også et ca tidspunkt for når dere vil få beskjed om evt. plass, etterat vi har fordelt. Dersom det er en aktivitet som veldig mange ønsker å være med, og din familie kanskje ikke fikk plass i første runde, så er det likevel fint å stå på ønskelisten. Da vet vi at du gjerne vil være med. Det betyr at du på kort varsel kan høre fra oss, dersom vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss. 

Vennlig hilsen leder Line-Britt og Vibeke 

IOGTs Enestående familier Kongsberg 

Informasjon

Dato

27. feb 2018

Klokkeslett

16:15 - 19:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Line-Britt F. Kristoffersen 

Telefonnummer: 40869309

E- post: kongsberg@enestaaendefamilier.no

Sted

Krona kino

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 25 pr pers

Start: 23. februar
21:42
Slutt: 26. februar
14:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding