Kongsberggruppa inviterer til juletrejakt og pølsegrilling 29 nov

Kongsberggruppa inviterer til juletrejakt i skogen onsdag 29 november. Bli med oss på en hyggelig med ute-dag med pølsegrilling i lavvo og juletrejakt på skogen ved Vetlerud gård i Jondalen. 

Aktiviteten passer for familier med barn som er store nok til å å tilbringe noen mulig kalde timer ute i snøen, med hyggelig bålkos og utelek. Det er et lite stykke å gå ned til bålplassen, lite egnet for barnevogn hvis snøen fortsetter å dale ned :)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne, men vi prioriterer lokale familier fra Kongsberg / Hvittingfoss. Familier som ikke tidligere har vært med på juletrejakt med Kongsberggruppa prioriteres også først. 

Oppmøte:  Vi samles onsdag 29 november klokken 15.30. Oppmøte på Vetlerud Juletregård i Jondalen. ( Vi henger en rød ballong  nede ved hovedveien, slik at dere ser hvor veien opp går). 

Vi møtes og tar hilserunden ved lavvoen før vi sammen går opp i juletreskogen og jakter på det perfekte treet.

Når alle familiene har funnet drømmetreet går vi tilbake til bålet, og griller pølser sammen. 

Til info: "Jakten på det perfekte juletre" foregår ved at hver enkelt familie får velge seg et tre, som merkes med familiens navn. Vetlerud Juletregård hogger trærne vi har valgt, og hvis dere ikke får med dere treet hjem, leveres eventuelt de trærne hjem til Tone på Skollenborg noen dager etterpå, slik at hver enkelt familie ikke trenger å stresse med å få med seg treet hjem samme dag. 

Ta med:  Drikkeflasker med kaldt drikke og termoser med varmt drikke (kakao/kaffe/te ) til deg og dine, samt pølsepinner til grilling selv. Vi sørger for pølser, lomper/ brød/ sennep/ ketchup og marshmallows til grilling rundt bålet. Dersom spesielle hensyn vedr. allergier e.l. må dette noteres ved påmelding. 

Klær: Sørg for å være godt kledd for kaldt vær, med ulltøy, lue, votter, ullgenser og ute-klær + varme sko for en ettermiddag i vinterkulde og snø.Ta også med sitteunderlag, hodelykt, og det alltid er lurt med ekstra tørre votter og ullgensere i sekken. 

Foreslått deltakerpris: Kr 150,- pr familie.  Egenandel betales på Vipps via til IOGT Enestående familier #554169 ved oppmøte.  Er prisen mer enn du klarer akkurat nå, betaler du bare litt mindre på Vipps, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Tone og Kariann

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier

Informasjon

Dato

29. nov 2023

Klokkeslett

15:30 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Tone Lauvlid

Telefonnummer: 92410525

E- post: kongsberg@enestaaendefamilier.no

Sted

Vetlerudveien 11, Kongsberg

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 150

Start: 1. november
20:00
Slutt: 22. november
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding