Kongsberggruppa inviterer til juletrehogst og pølsegrilling

Kongsberggruppa gjentar suksessen med juletrejakt i skogen.

Vi inviterer til hyggelig utedag med pølsegrilling og juletrejakt på Vetlerud gård i Jondalen lørdag 4 desember.  

Aktiviteten passer for familier med barn som er store nok til å å tilbringe noen timer ute i ( mulig) snø, bålkos og utelek. Det er et lite stykke å gå ned til bålplassen, lite egnet for barnevogn hvis masse snø. I år er det foreløpig ikke kommet snø, men vi krysser fingre for hvit desember og snøleik ;) 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne, men vi prioriterer lokale familier fra Kongsberg / Hvittingfoss. Familier som ikke tidligere har vært med på juletrejakt med Kongsberggruppa prioriteres også først. 

Oppmøte:  Vi samles lørdag 04 desember kl. 1245, oppmøte på Vetlerud Juletregård i Jondalen. ( Vi henger et merke nede ved hovedveien, slik at dere ser hvor veien går).

Vi møtes, hilser og griller pølsemat rundt bålet/ lavoen før vi sammen går opp i juletreskogen og jakter på det perfekte treet. 

Til info: "Jakten på det perfekte juletre" foregår ved at hver enkelt familie får velge seg et tre, som merkes med familiens navn. Vetlerud Juletregård hogger trærne vi har valgt og leverer alle trærne samlet til leders adresse i Kongsberg noen dager etterpå, slik at hver enkelt familie ikke trenger å tenke på å få med seg treet hjem samme dag. 

Ta med:  Drikkeflasker med kaldt drikke og termoser med varmt drikke (kakao/kaffe/te ) til deg og dine, samt pølsepinner til grilling selv. Vi sørger for pølser, lomper/ brød/ sennep/ ketchup og marshmallows til grilling rundt bålet. Dersom spesielle hensyn vedr. allergier e.l. må dette noteres ved påmelding. 

Klær: Sørg for å være godt kledd for kaldt vær, med ulltøy, lue, votter, ullgenser og uteklær + varme sko for en utedag i vinterkulde og forhåpentligvis snø! Ta også med sitteunderlag, og husk det alltid er lurt med ekstra tørre votter og ullgensere i sekken. 

Foreslått deltakerpris: Kr 150,- pr familie.  Egenandel betales på Vipps via "send/ eller scan" til IOGT Enestående familier #554169 ved oppmøte. NB: Betaling må merkes med melding "8023 juletre"  ved oppmøte. Vi viser eventuelt hvordan ved oppmøte på aktiviteten. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå, betaler du bare litt mindre på Vipps, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Påmelding:  Påmelding er åpen, siste frist for påmelding er satt til 30.11.21 kl. 22.00. Plasser tildeles forholdsvis raskt etter utløp av påmeldingfrist. Begrenset antall plasser. Dersom det er mange som ønsker å være med, vil vi gjøre en prioritering av lokale familier og familier som ikke tidligere har vært med oss på juletrehogst. 

Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din e-postadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser.  Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Nå etter gjenåpningen av landet fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. KOM FRISK - VASK HENDA OFTE - HOST I ARMHULEN. Dette er en aktivitet som kun foregår utendørs, men på grunn av økende smittesituasjon, ber vi om at alle tar hensyn mtp. min.1 meter avstand, og bruk av håndsprit før og underveis i spisesituasjon. ( leder tar med sprit) 

Vennlig hilsen

Line-Britt 

Enestående familier Kongsberg

Informasjon

Dato

4. des 2021

Klokkeslett

12:45 - 16:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Line-Britt F. Kristoffersen 

Telefonnummer: 40869309

E- post : kongsberg@enestaaendefamilier.no

Sted

Vetlerudveien 11, jondalen

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 150,- pr familie

Start: 9. november
15:30
Slutt: 30. november
22:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding