Kongsberggruppa inviterer til juletrehogst og bålmat lørdag 30 november

Kongsberggruppa inviterer til ny opplevelse, dette har vi ikke gjort før :)

Vi skal ut i skogen på juletrejakt :)  Nye og 'gamle' familier er like velkomne, men vi prioriterer først og fremst lokale familier fra Kongsberg og omegn.  

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 30 november samles vi til pølsemat rundt bålet på Vetlerud Juletregård, i Jondalen - før hver enkelt familie får velge seg et juletre i skogen, for deretter få det med hjem og pynte selvvalgt juletre til glede for store og små hele jula i gjennom :) 

Ta med:  Drikkeflasker med kaldt drikke og termoser med varmt kakao/kaffe/te drikke til deg og dine, samt pølsepinner til grilling selv. Vi sørger for pølser, lomper/ brød/ sennep/ ketshup til grilling rundt bålet.

Sørg også for å være godt kledd med ulltøy, lue, votter, ullgenser og uteklær + varme sko for en utedag i vinterkulde og snø! Ta også med sitteunderlag, og det er alltid lurt med ekstra tørre votter og ullgensere i sekken.

Husk at vi skal være ute lenge, og gå rundt i "juletreskogen" på juletrejakt ;) 

Oppmøte: Kl 12 ved Lavvoen på Vetlerud juletregård, i Jondalen. Denne dagen må dere selv komme dere til oppmøtestedet, samt hjem igjen med juletre i bilen. Vi hilser på hverandre, og hygger oss sammen rundt bålet med hilserunde og felles bålmåltid, før vi jakter på det perfekte juletre. Hver familie får med seg ett juletre hjem etter aktiviteten. ( Familier som får plass vil få mere info i egen mail ) 

Foreslått deltakerpris: Kr 75,- pr familie. Betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: "8023 juletre" .  Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes. Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter, snakk da med leder ved oppmøte.  

Påmelding:  Påmelding er åpnet nå og siste frist er satt til tirsdag 26.11.19 kl. 23.00. Plasser tildeles forholdsvis raskt etter utløp av påmeldingfrist, i løpet av onsdag 27.11 innen kl. 23.00. :)

Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet på min side dersom det er andre ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter påmelding kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er påmeldt på ønskelisten. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse. 

Når plasser er fordelt, vil det eventuelt komme ny mail med beskjed om at du og dine har fått plass på aktiviteten. Du kan også logge inn på MIN SIDE for å se status på påmeldingen din. For nye familier, minner vi om at det hender invitasjoner fra oss havner i søppelpost, så det er lurt og evt. sjekke der også, når du er påmeldt på ønskeliste/ eller aktivitet. Akkurat det kan være lett å overse dersom man leser epost på mobilen. 

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da kan du høre fra oss helt frem til aktiviteten skjer, om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til samme dag aktiviteten går av stabelen. Vi minner om at det kun er anledning til å melde på seg selv og egne barn. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Følg anvisningen du da får. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Kongsberggruppa gleder seg til juletrehogst!

Vennlig hilsen

Line-Britt 

IOGTs Enestående familier Kongsberg

Informasjon

Dato

30. nov 2019

Klokkeslett

12:00 - 16:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Line- Britt Fredheim Kristoffersen 

Telefonnummer: 40869309

E- post : kongsberg@enestaaendefamilier.no

Sted

Vetlerudveien 11, 3614 Kongsberg

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 75,- pr familie

Start: 12. november
23:30
Slutt: 26. november
23:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding