Kongsberggruppa inviterer til julebord søndag 1 desember

Kongsberggruppa gjentar førjulsuksessen og inviterer igjen til nydelig julemat i godt selskap. Både nye og gamle familier er hjertelige velkomne. Dette er en koselig anledning til å bli kjent med flere og aktiviteten passer for alle aldre. 

Vi inviterer store og små enestående fine folk til dekket bord med deilig julemat første søndag i advent, 1 desember 2018.

Vi samles til førjulshygge på Vandrerhjemmet og får servert en varmende gløgg ved ankomst.

Når vi alle er kommet, tar vi hilserunden, mens bordet dekkes klart til oss med tradisjonell julemat ( ribbe, medisterpølser, og medisterkaker med tilbehør + dessert).  Vi minner om at alle våre arrangement er alkoholfrie til glede for store og små. Alle vil få 1 brus hver til maten, utover det drikker vi vann. 

Vi ønsker å bli kjent med flere flotte enestående familier i Kongsberg og omegn. Vi håper på at både gamle og nye familier melder seg på julelunsjen. Kjenner du noen som dette tilbudet kan være fint for - spre gjerne info og tips andre om denne julelunsjen og nettsiden vår generelt. Dersom meget stor pågang fra andre områder - vil Kongsberg og omegn familier prioriteres ;) 

Det skjer mye rundt i Kongsberg denne adventssøndagen. Tanken vår her - er at både store og små, får en god opplevelse av hyggelig fellesskap, god og mett mage - og varme i kroppen, før man eventuelt deltar på de andre tradisjonelle adventsmarkeringene utover ettermiddagen. Vi benytter anledningen til å fortelle litt om enestående familier, samt snakke med dere familier om ideer til aktiviteter videre. En flott anledning for dere alle til å bli kjent med flere enestående familier.  

Oppmøte: Vandrerhjemmet, Kongsberg kl 13.00. Du vil se lederne kjapt, vi ønsker dere velkommen ved inngangen. Arrangementet varer til ca 16.00, og etterpå er det valgfritt om familier da går videre sammen opp til julegrantenningen (kl. 17.00) juletregang og nissebesøk på Kirketorget. --> Obs: for dere som vil på kirketorget etter vårt julebord, husk ulltøy og gode varme klær og sko. Det er ofte hustrig og kaldt når julegrana tennes;). Det er derfor helt greit å "pynte seg" med ulltøy på denne lunsjen. Vi er ikke fine på det - det er viktigere at barn og voksne er praktisk kledd for eventuelle andre aktiviteter etterpå. 

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales på vipps via "kjøp og betal" knappen direkte til IOGT enestående familier #554169 merket "8023 Julebord" Er prisen mer enn du klarer, går det også fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding:  Påmelding er åpnet allerede, og siste frist er satt til søndag 24.11.19 kl 16.00 - da vi må bekrefte antall gjester i god tid. Plasser tildeles raskt etter utløp av påmeldingfrist, vi minner om at påmeldingen er bindende. Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er andre ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter påmelding kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er påmeldt på ønskelisten. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse. 

Når plasser er fordelt, vil det eventuelt komme ny mail med beskjed om at du og dine har fått plass på aktiviteten. Du kan også logge inn på MIN SIDE for å se status på påmeldingen din. For nye familier, minner vi om at det hender invitasjoner fra oss havner i søppelpost, så det er lurt og evt. sjekke der også, når du er påmeldt på ønskeliste/ eller aktivitet. Akkurat det kan være lett å overse dersom man leser epost på mobilen. 

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da kan du høre fra oss helt frem til aktiviteten skjer, om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til samme dag aktiviteten går av stabelen. Vi minner om at det kun er anledning til å melde på seg selv og egne barn. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Følg anvisningen du da får. 

Vi gleder oss, dette var veldig koselig i fjor, og vi er sikre på at det blir like supert i år. Bli med kongsberggruppa på julebord!! 

Vennlig hilsen

Line-Britt, Vibeke og Truls. 

IOGTs Enestående familier Kongsberg

 

Informasjon

Dato

1. des 2019

Klokkeslett

13:00 - 16:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Line-Britt F. Kristoffersen 

Telefonnummer: 40869309

E- post :kongsberg@enestaaendefamilier.no

Sted

Vandrerhjemmet kongsberg

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 40,- pr pers

Start: 29. oktober
1:21
Slutt: 24. november
16:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding