Kongsberggruppa inviterer til julebord på vandrerhjemmet søndag 2 desember 2018

Kongsberggruppa gjentar suksessen fra i fjor, og inviterer igjen til nydelig julemat i godt selskap. Både nye og gamle familier er hjertelige velkomne. Dette er en koselig anledning til å bli kjent med flere og aktiviteten passer for alle aldre. 

Vi inviterer store og små enestående fine folk til dekket bord med deilig julemat første søndag i advent, 2 desember 2018.

Vi møtes på Vandrerhjemmet, hilser på hverandre, og får servert en varmende gløgg ved ankomst. Så dekkes bordet med tradisjonell julemat ( ribbe, medisterpølser, og medisterkaker med tilbehør + dessert). Vi minner om at alle våre arrangement er alkoholfrie til glede for store og små. Alle vil få brus eller mineralvann til maten.

Det skjer mye rundt i Kongsberg denne adventssøndagen.

Tanken vår her - er at både store og små, får en god opplevelse av hyggelig fellesskap, god og mett mage - og varme i kroppen, før man eventuelt deltar på de andre tradisjonelle adventsmarkeringene utover ettermiddagen. Vi benytter anledningen til å fortelle litt om enestående familier, samt snakke med dere familier om ideer til aktiviteter videre. 

Oppmøte: Vandrerhjemmet, Kongsberg kl 13.00. Du vil se lederne kjapt, vi ønsker dere velkommen ved inngangen. Arrangementet varer til ca 16.00 - 16.30 , og etterpå er det valgfritt om familier da går videre sammen opp til julegrantenningen (kl. 17.00) juletregang og nissebesøk på Kirketorget. 

Påmelding er nå åpen, siste frist er satt til 22.11.18  - da vi må bekrefte antall gjester i god tid. 

--> for dere som vil på kirketorget etter vårt julebord, husk ulltøy og gode varme klær og sko. Det er ofte hustrig og kaldt når julegrana tennes;). Det er derfor helt greit å "pynte seg" med ulltøy på denne lunsjen. Vi er ikke fine på det - det er viktigere at barn og voksne er praktisk kledd for eventuelle andre aktiviteter etterpå. 

Vi ønsker å bli kjent med flere flotte enestående familier i Kongsberg og omegn. Vi håper på at både gamle og nye familier melder seg på julelunsjen. Kjenner du noen som dette tilbudet kan være fint for - spre gjerne info og tips andre om denne julelunsjen og nettsiden vår generelt. Dersom meget stor pågang fra andre områder - vil Kongsberg og omegn familier prioriteres ;) 

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales på vipps, 40869309 (leder Line-Britt) eller kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er andre ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er påmeldt ønskelisten. Lederne kjører "løpende opptak" på denne aktiviteten, som gjør at du ganske raskt vil få tilbakemelding pr mail om plass på julelunsjen for deg og dine. Du vil senest få beskjed innen 24.11.18.

Vi gleder oss, dette var veldig koselig i fjor, og vi er sikre på at det blir like supert i år. Bli med !! 

Liten observasjon: Mange Kongsbergbarn/ ungdommer danser på studio 3 som i år har valgt å bruke søndag 2 desember til obligatoriske øvelser og generalprøve for danseforestillingen som arrangeres etterfølgende helg. (inkl lederenes barn også) .

Ikke la det være til hinder for påmelding til hyggelig julelunsj- for de av dere det gjelder ;) Lunsjen arrangeres tett på Krona, og det er ok å gå litt til og fra for disse korte øvelsesperiodene - for forskjellige partier ;) Selve generalprøven er kl 18 ( litt etter julegrantenningen ) 

Med vennlig hilsen 

Truls, Vibeke og Line-Britt 

IOGTs Enestående familier Kongsberg 

Informasjon

Dato

2. des 2018

Klokkeslett

13:00 - 18:45

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Line-Britt Fredheim Kristoffersen 

Telefonnummer. 40869309

E- post: kongsberg@enestaaendefamilier.no

Sted

Vandrerhjemmet Kongsberg

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30,- pr pers

Start: 5. november
23:00
Slutt: 22. november
23:30

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding