Kongsberggruppa inviterer til "Jul i Blåfjell" torsdag 28. november

"Kom Blåne, kom jente, kom gut. Snart kommer Blåfjell til Kongsberg, klinger i hei, klinger i li, Hei Ho! Må denne dagen bli god"  

Bli med Kongsberggruppa på nissegrøt og juleteater torsdag 28.11.19. Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Kongsberggruppa drar på teatertur til Kongsberg Musikkteater for å oppleve forestillingen «Jul i Blåfjell» torsdag 28. november.
Før forestillingen møtes vi utenfor SSN Haspa Cafe for å spise grøt og drikke saft.
Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kafe/kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Oppmøte: Kl 16.30 i 3. etasje på KRONA. Forestillingen starter 17.30.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Egenandel betales på Vipps #554169 til IOGT Enestående familier via "kjøp og betal" knappen til høyre inne på Vipps. Merk betalingen « 8023 blåfjell» ( VI viser hvordan ved ankomst - dette er nytt )

Er prisen mer enn du klarer akkurat nå, går det helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Frist for påmelding søndag 17. november kl. 15.00. Meld på deg og dine på ønskelisten, plasser vil fordeles forholdsvis raskt etter fristen er ute.

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Umiddelbart etter påmelding kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er påmeldt på ønskelisten. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse. Når plasser er blitt fordelt, vil det eventuelt komme ny mail med beskjed om at du og dine har fått plass på aktiviteten. 

Du kan også logge inn på MIN SIDE for å se status på påmeldingen din. (Det hender dessverre at epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker, sjekk også der).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

--> Når du står på ønskelisten, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Vibeke, Truls og Line-Britt

IOGTs Enestående familier Kongsberg 

Informasjon

Dato

28. nov 2019

Klokkeslett

16:30 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Line-Britt 

Telefonnummer: 40869309

E- post: kongsberg@enestaaendefamilier.no

Sted

Krona, Kongsberg

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 23. oktober
18:10
Slutt: 17. november
15:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding