Kongsberggruppa inviterer til hyttetur ved sjøen i høstferien/ uke 40

Kongsberggruppa inviterer til høstferie hyttetur langs kyststien i Horten, 28-30 september.

Aktiviteten passer for familier med barn fra 6 års alder og oppover. Kongsbergfamilier, og familier vi kjenner fra før, som minimum har vært med oss på dagsaktiviterer prioriteres på denne hytteturen. Vennligst les all info nedenunder før du melder din interesse.

Kongsberggruppa reiser på hyttetur i uke 40, (mandag 28 sept. til onsdag 30 sept.)

Vi har leid den koselig hytta "Langgrunn" som ligger idyllisk til langs den flotte kyststien i Horten, og skal ha noen fine dager med for hyttekos, spill, gode samtaler, leik, og turer utendørs.

Her kan du se hytta: https://www.oslofjorden.org/produkt/langgrunn/

Oppmøte: Mandag 28 sept. kl. 17.00. Vi møtes ved anvist parkering til hytta ( her henger vi rød ballonger som anvisning og møter dere)  Fra parkeringen og inn til hytta, må det gå et stykke langs kyststien og inn. Det bær derfor pakkes lett og lett bærbart. Det er ikke veldig langt, men et lite stykke er det. Det er ikke mulig å kjøre inn til hytta.

Vi hilser på hverandre, innlosjeres på tildelte rom, og setter i gang hyttekosen sammen.

Vi gjør oppmerksom på at alle må bidra ved måltider, ved fellesvask, rydding og aktiviteter sammen.

--> Kongsberggruppa står for felles middager på turen, og handler inn til middager, brød/ rundstykker, samt godis, kaffe, te, saft mm. Deltakerfamilier bes selv være innstilt på delvis spleis på mat, i form av å ta med noe pålegg, og litt melk/ juice til felles frokost/ lunsj/ og evt. kveldsmat bord.

Rommene: Selve fordeling av "romtypene" vil ledere avgjøre på forhånd. Det er dyner/ puter der, familier må selv medbringe laken/ putevar/ dynetrekk, og håndklær til deg og dine.

Øvrig pakkeliste, og ytterligere info sendes pr mail de som får plass... :)

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 40,- pr person: Egenandel betales på Vipps #554169 til IOGT Enestående familier via "kjøp og betal" knappen, merket "8023 Hyttetur Horten"

Er prisen mer enn du klarer akkurat nå , går det helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes. Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Påmelding åpner 1 september. Siste frist for påmelding er mandag 21. september kl 23.00. ( en uke før avreise)

Meld på deg og dine på ønskelisten, plasser vil fordeles forholdsvis raskt etter fristen er ute.

Kongsbergfamilier prioriteres fortrinnvis på denne turen, og det er en forutsetning at du som minimum har vært med oss på dagsaktivitet tidligere. Familier fra nærliggende steder til Kongsberg er likevel velkomne til å melde sin interesse på ønskelisten, men i aktuell pandemi er det viktigst å begrense oppmøte fra mange steder rundt om. 

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon). Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig kort tid etter at fristen er ute. Frist for påmelding er satt til mandag 21.09.20 kl. 23.00.  

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Kongsberggruppas ledere

Line-Britt, Vibeke og lederspira Christin

IOGTs Enestående familier Kongsberg

Informasjon

Dato

28. sep - 30. sep 2020

Klokkeslett

17:00 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Line-Britt

Telefonnummer: 40869309

E- post : Kongsberg@enestaaendefamilier.no

Sted

Langgrunnveien 29, Horten

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 40,- pr pers.

Start: 1. september
9:00
Slutt: 21. september
23:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding