Kongsberggruppa inviterer til hyttetur i Horten 18. - 20. oktober

Kongsberggruppa reiser på helgetur i Horten, for hyttekos, leik og moro.

Vennligst les all info før du melder interesse for å være med.

Vi reiser på hyggelig overnattingstur fra fredag 18- søndag 20 oktober.

Vi har leid hytta "Langrunn" utenfor Horten, og skal kose oss med 

og leike, skravle, tøyse, spise god mat, gå turer, oppdage og utforske sammen i hele 2 dager/ netter. 

Her kan du se hytta: https://www.oslofjorden.org/produkt/langgrunn/

Oppmøte: Ved hytta, fredag ettermiddag kl.17.30. Vi tar utgangspunkt i at folk kjører til hytta selv,  men om dette blir vanskelig, skriv dette i meldingsfeltet når du melder deg på, så gjør vi en vurdering på eventuelle løsninger. 

Vi hilser på hverandre ved oppmøte, innlosjeres og sette i gang hyttehelgkosen.  

Alle må bidra og hjelpe til med måltider, vask, rydding og aktiviteter sammen. 

 --> I tillegg må deltakerfamilier være innstilt på delvis spleis på mat, i form av å ta med pålegg, brød og melk/ juice  til felles frokost/ lunsj/ og evt. kveldsmat bord. Vi sørger for middager, godteri, saft, te kaffe, osv.  Når det gjelder alle fellesmåltider, og rengjøring/ utsjekk av hytta siste dagen, må alle regne med å få oppgaver og bidra i felleskap.  

Rommene: Selve fordeling av "romtypene" vil ledere avgjøre på forhånd. Det er dyner/ puter der, sengetøy eller evt. soveposer må medbringes til deg og dine.  

Øvrig pakkeliste, og ytterligere info sendes pr mail de som får plass... :) 

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Egenandel betales på Vipps #554169 til IOGT Enestående familier via "kjøp og betal" knappen til høyre inne på Vipps. ( VI viser hvordan ved ankomst - dette er nytt )

Er prisen mer enn du klarer akkurat nå , går det helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Frist for påmelding onsdag 9 oktober kl. 22.00. Meld på deg og dine på ønskelisten, plasser vil fordeles forholdsvis raskt etter fristen er ute.

Kongsbergfamilier prioriteres fortrinnvis på denne turen, og det er en forutsetning at du som minimum har vært med oss på dagsaktivitet tidligere. Familier fra nærliggende steder til Kongsberg er likevel velkomne til å melde sin interesse på ønskelisten.

Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Umiddelbart etter påmelding kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er påmeldt på ønskelisten. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse. Når plasser er blitt fordelt, vil det eventuelt komme ny mail med beskjed om at du og dine har fått plass på aktiviteten. 

Du kan også logge inn på MIN SIDE for å se status på påmeldingen din. (Det hender dessverre at epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker, sjekk også der).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

--> Når du står på ønskelisten, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til hyttetur på Langgrunn!!

Vennlig hilsen Vibeke og Line-Britt 

IOGTs Enestående familier Kongsberg 

Informasjon

Dato

18. okt - 20. okt 2019

Klokkeslett

17:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Line- Britt Fredheim Kristoffersen 

Telefonnummer. 40869309

E- post: kongsberg@enestaaendefamilier.no

Sted

Langgrunn Horten

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 pr pers

Start: 15. september
16:26
Slutt: 9. oktober
22:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding