Kongsberggruppa inviterer til Høyt og Lavt i Svarstad søn. 2 juni 2019

Kongsberggruppa satser på en god vårdag, og inviterer til en spennende dag i Klatreparken HØYT OG LAVT i Svarstad, Vestfold

Aktiviteten passer for familier med barn fra 5 års alder og oppover. Nye og "gamle" familier er velkomne.   

Bli med på en sosial og utfordrende dag med utforsking av løyper og tøying av egne grenser både høyt og lavt :)  

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse. Legg spesielt merke til høydekrav, som må spesifiseres ved påmelding av deg og dine.

Oppmøte: kl. 10.30 Lågendalsveien 3388, 3277 Steinsholt. Vestfold. Vi hilser på hverandre og går så samlet inn i parken, hvor vi lager en base/ møtepunkt og hvor vi spiser lunsj sammen etter hvert.  Dere vil se lederne lett synlig med gul vest på, dersom dere ikke har vært med oss tidligere.

Viktig info:  Før klatring og lek, må alle gjennom obligatorisk sikkerhetskurs, derav viktig at vi går samlet inn som gruppe. Løypene  er gradert med farger som i et alpinanlegg. Orange er de enkleste og sorte er de vanskeligste. I mellom finner man lysegrønne, mørkegrønne, blå og rød. 

Høydekravet til de ulike fargene på løypene er:  Orange: Over 80 cm. Grønn/mørkgrønn: Over 110 cm. Rød/blå: Over 140 cm. Svart: Over 160 cm.  Vektgrense: 120 kg :

HUSK Å SKRIVE HØYDE PÅ DINE PÅMELDTE BARN I MERKNADSFELTET. Dersom høyde ikke er påskrevet i meldingsfeltet vil ikke plass kunne tildeles  (parken trenger info fredag om høyde på alle ifht. sikkerhetsseler) Skriv også dersom barna/ ungdommen skal klatre, men du som voksen vil bare vil se på klatringen... :)   

Egenerklæring: Alle som skal klatre i parken skal fylle ut og levere egenerklæring før ankomst. Det anbefales at dette gjøres på nettet før man ankommer - da sparer du tid. (Egenerklæringen gjelder for hele sesongen - dersom man har levert over nett.)

https://hoytlavt.no/vestfold/egenerklaeringsskjema

Parken angir følgende ang klær/ utstyr: Vi anbefaler treningstøy eller lett turtøy som det beste til klatring. Man blir fort varme av all aktiviteten, så kle deg med mulighet for lettelse i antrekket. Det kan være gunstig å ha med en sekk med ekstra tøy. Joggesko eller tursko med god såle er å fortrekke. Det er ikke noe problem å klatre mens det regner – ha litt lett regntøy med i sekken. Vær obs på at det er kvae i trærne. Klær med snorer (hettegensere ol) anbefales ikke. Parken holder åpent uansett vær i sesongen. Ved torden og/eller kraftig vind kan deler av parken måtte stenges til været letter. 

https://hoytlavt.no/vestfold/info/praktisk-info

Base/ felles lunsj med medbrakt mat/drikke:  Inne i parken lager vi en base, hvor vi kan legge tingene våre, og hvor alle samles til felleslunsj kl.12.30-13.30. Familiene tar med seg egen nistemat og drikke til seg og sine for en felles lunsj, kl. 1230, i basen. Husk derfor å pakke med dere godt med mat, samt kaldt /+ varmt drikke til en aktiv dag i parken. 

Vi oppfordrer som vanlig til at vi unngår kiosk og kafe kjøp når vi er sammen. For å unngå kjøpepress og mas fra barna, ber vi om at du gjerne snakker med barna om dette på forhånd.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales på Vipps til leder Line-Britt F. Kristoffersen tlf. 40869309 eller kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Frist for påmelding er senest FREDAG 31. mai kl .12.00. Meld på deg og dine på ønskelisten, plasser vil fordeles i løpet av fredagen. Kongsbergfamilier prioriteres, det samme gjelder familier som ikke tidligere har deltatt på lignende aktiviteter. Familier fra nærliggende steder/ grupper er likevel velkomne til å melde sin interesse på ønskelisten.

Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Umiddelbart etter påmelding kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er påmeldt på ønskelisten. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse. Når plasser er blitt fordelt, vil det eventuelt komme ny mail med beskjed om at du og dine har fått plass på aktiviteten. Du kan også logge inn på MIN SIDE for å se status på påmeldingen din. (det hender dessverre at epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker, sjekk også der).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

--> Når du står på ønskelisten, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen Line-Britt, Vibeke og Truls

IOGTs Enestående familier Kongsberg 

Informasjon

Dato

2. juni 2019

Klokkeslett

10:30 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Line-Britt F. Kristoffersen

Telefonnummer: 40869309

E- post. kongsberg@enestaaendefamilier.no 

Sted

Lågendalsveien 3388, 3277 Steinsholt

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50,- pr. pers.

Start: 28. mai
15:45
Slutt: 31. mai
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding