Kongsberggruppa inviterer til høstferietur til Bjørneparken i Flå : Torsdag 4 + Fredag 5 oktober 2018

Kongsberggruppa inviterer til flotte høstferie dager i Bjørneparken, torsdag 04 + fredag 05 oktober.

Vi tilbringer 2 hele begivenhetsrike dager i selve Bjørneparken, og overnatter på Thon Hotell torsdag kveld. 

Kongsberggruppa reiser for første gang til Bjørneparken i FLÅ, i høstferien uke 40, dvs avreise tidlig torsdag morgen den 04.10.18, og med retur  til Kongsberg fredag ettermiddag/ tidlig kveld 05.10.18. 

Dette er et forhåndsvarsel -flere praktiske detaljer følger vedr. aktiviteten.

Avreise: Det vil settes opp fellesbuss fra Kongsberg tur/ retur. Vi gjør oppmerksom på tidlig avreise fra Kongsberg torsdag morgen (08.30??)  slik at vi får mest mulig ut av dagen i Bjørneparken. Sannsynlig retur fra Flå ved 16-17 tiden fredag. ( utsjekk fra hotellet er 12.00)

Overnatting: Vi skal overnatte på Thon Hotell Bjørneparken, og spiser felles pizzabuffet torsdag kveld på hotellet. 

Frokost og lunsj er ikke inkludert, slik at familier må ta med seg niste og drikke hjemmefra til reisen/ og torsdagen i parken.Torsdag kveld, arrangeres felles pizzabuffet på hotellet. Leilighetsrommene vi har booket har et lite kjøkken, slik at familier ordner egen frokost, samt niste og drikke til sin familie, for dag 2 i parken. Vi ønsker samling av alle familiene til felleslunsj begge dager for sosialt samvær og hygge;) 

Thon Hotell Bjørneparken er lokalisert sentralt i Flå ( med gangsavstand til Bjørneparken ) og det er derfor mulig å handle inn til frokost og lunsj matvarer i matbutikken tett på hotellet - slik at mat ikke må fraktes på bussen fra Kongsberg.

--> Vi ønsker samtidig å unngå kjøpepress i " enestående flokken" - av respekt for hverandre, og ber derfor om at man unngår øvrig shopping, både på kjøpesenteret FLÅ og i souvenir butikkene i Bjørneparken ( som man går igjennom ved inngang/ utgang ). Fint om dette snakkes om med barna på forhånd. 

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 100,- pr person (maks 500,- pr familie).

Betales på Vipps til leder Line-Britt F. Kristoffersen tlf. 40869309 eller kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på.

Familier fra Kongsberg og omegn, og familier som ikke tidligere har vært med på Enestående familiers overnattingsturer, vil prioriteres først på denne turen, men alle er velkomne til å melde seg på ønskelisten selvsagt.

På denne turen må du regne med at du kanskje må dele rom med annen familie, men det vil tas hensyn til alder på barna i i så tilfelle. 

Følg med fremover på ytterligere praktiske detaljer, men det åpnes for påmelding til ønskelisten søndag 02.09.18.

Familier som får  plass på turen, vil få beskjed om dette innen senest 26.09.18. 

 Benytt gjerne beskjedfeltet om det er noe du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter påmld. kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Hvis du eller dine blir tildelt plass, vil du motta ny mail med beskjed om at du og dine har fått plass. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender dessverre at epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker, sjekk også der).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

--> Når du står på ønskelisten, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen Line-Britt, Vibeke og Truls,

Kongsberggruppa 

IOGTs Enestående familier 

Informasjon

Dato

4. okt - 5. okt 2018

Klokkeslett

8:30 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Line-Britt Fredheim Kristoffersen 

Telefonnummer. 40869309 

E- post: kongsberg@enestaaendefamilier.no

Sted

Thon Hotell Bjørneparken, Flå

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100 pr pers ( maks 500,- pr familie )

Start: 2. september
12:00
Slutt: 21. september
23:30

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding