Kongsberggruppa inviterer til gokart og burger søndag 9 februar

Kongsberggruppa skal på innendørs gokart på Alnabru. Vi reiser med buss tur/retur fra Kongsberg. Dette blir moro! 

Aktiviteten passer for familier med barn fra 10 års alder (min. høyde 150 cm) og oppover. Vi ønsker å samle de litt større barna og ungdommene med oss på tur denne gangen. 

Vennligst les informasjon nøye før du eventuelt melder deg på. 

Kongsberggruppa reiser med fellesbuss til og fra Alnabru, vi skal hygge oss med å kjøre Gokart innendørs.  

Reserverte baner for innendørs gokart kjøring fra kl 12.00 hos Harald Huysmans karting på Alnabru. 

og vi setter sammen 2 "kjøregrupper" denne dagen. 

- "juniorkart"  fra 10 år ( min 150 cm i høyde ) opp til 15år

- "voksenkart" for ungdom over 15 år  ( legitimasjonsplikt)

Alle får kjøre 2 heat hver. Kjører man voksengokart (15år +) varer et heat 9 min. Da får man kjørt 10-15 runder på vår bane.
Et JR-heat på hovedbanen varer i 8 min. 

Vi spiser sammen på gokarten, før retur med buss (seinest avreise kl 16.00 fra Alnabru, men tidligere dersom ferdige før ;) 

Fellesmat: Vi forhåndsbestiller burgere, og det er derfor viktig at du spesifiserer hvilken burger du og dine ønsker i meldingsfeltet allerede når dere melder dere på ønskelisten ( 4 alternativer). Vi gjør det slik på grunn av forhåndsbestilling av maten før vi kommer dit. 

--> Huysman burger :150 gram, dobbel ost, bacon, dressing, salat, løk, tomat, sylteagurk, pommes bistro.

--> TexMex burger :150 gram, dobbel ost, guacamolo, rømmedressing, salsa, løk, tomat, agurk, mais, tortillachips, pommes bistro

--> Kylling burger : 130 gram, aioli, salat, tomat, agurk, løk, pommes bistro

--> Vegetar burger :  130 gram, salsa, hvitløksdressing, salat ,tomat, agurk, løk, pommes bistro

Oppmøte: Kl 09.45 på Knutepunktet Kongsberg. Bussen kjører kl. 10.00.  Vi hilser på hverandre før avreise, og bruker bussreisen som en mulighet til å bli kjent med hverandre. 

Både nye og gamle familier er velkomne på denne aktiviteten, men vi prioriterer fortrinnsvis familier fra Kongsberg og omegn på denne turen.

Vår foreslåtte egenandel: Kr 30,- pr person. Egenandel betales på Vipps via "send/ eller scan" til IOGT Enestående familier #554169 ved oppmøte. NB: Betaling må merkes med melding "8023 Gokart" ved oppmøte. 

Vi viser hvordan ved oppmøte på aktiviteten. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå, betaler du bare litt mindre på Vipps, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at all kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og misunnelige. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt. Minner forøvrig om at alle arrangementer med oss, er alkoholfrie. 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er andre ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter påmelding kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er påmeldt på ønskelisten. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse.

Frist for påmelding onsdag 5 februar kl. 22.00. Plasser vil fordeles i løpet av torsdag kveld. 

Når plasser er fordelt, vil det eventuelt komme ny mail med beskjed om at du og dine har fått plass på aktiviteten. Du kan også logge inn på MIN SIDE for å se status på påmeldingen din. For nye familier, minner vi om at det hender invitasjoner og svar fra oss havner i søppelpost, så det er lurt og evt. sjekke der også, når du er påmeldt på ønskeliste/ eller aktivitet. Akkurat det kan være lett å overse dersom man leser epost på mobilen. 

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da kan du høre fra oss helt frem til aktiviteten skjer, om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til samme dag aktiviteten går av stabelen. Vi minner om at det kun er anledning til å melde på seg selv og egne barn. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Følg anvisningen du da får. 

Vi gleder oss til å treffe dere på GOkart!

Vennlig hilsen

Kongsberglederne ved Vibeke, Line-Britt og vår lederspire Christin 

IOGTs Enestående familier Kongsberg

Informasjon

Dato

9. feb 2020

Klokkeslett

9:45 - 17:45

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Line-Britt F. Kristoffersen 

Telefonnummer: 40869309

E- post : kongsberg@enestaaendefamilier.no

Sted

Knutepunktet kongsberg stasjon

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30 ,- pr pers.

Start: 30. januar
23:30
Slutt: 5. februar
22:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding