Kongsberggruppa inviterer til GO KART OG PIZZA - lørdag 29.06.19

Kongsberggruppa skal prøve seg på GO-kart for første gang!  Bli med på fartsfylt moro på Basserudåsen, før vi samlet drar til Peppes pizza for å avslutte dagen sammen.  

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Velkommen til fartsfylt dag med go- kart sammen med Kongsberggruppa.

Aktiviteten ( selve gokartkjøringen ) passer for familier med barn fra 7 års alder og oppover. 

Vi har booket baner, for barn i alderen 7-13/ nybegynnere, og dersom noen større barn/ ungdommer med erfaring også meldes på - er det større bane tilgjengelig for den gruppa. Dersom småsøsken ( u/7 år)  meldes på/ med - altså under nevnte alder, blir de med som heiagjeng på sidelinjen sammen med mamma eller pappa - også går vi alle samlet til Peppes pizza og hyggelig måltid sammen etter kjøringen. Det kan være morsomt å se på/ heie også.  

Oppmøte: Kl. 13.45 på Kongsberg GO- kartbane,  Basserudåsen.

Vi hilser på hverandre der oppe, får info og utdelt kjøreutstyr der oppe ( hjelmer og dresser). Lederne vil være godt synlig med gul refleksvest ved oppstarten.   

Ta med: Klær etter vær, vannflasker og kanskje  en lita matpakke eller frukt hvis behov for dette oppe ved banen, før vi går til pizza etter kjøringen ( ca kl 16) . Obs: Jenter ( og evt. gutter med langt hår)  må sørge for å ha med seg hårstrikk (gr. sikkerhet)  

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Egenandel betales på Vipps til leder Line-Britt F. Kristoffersen tlf. 40869309 eller kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Frist for påmelding er senest torsdag 27.06.19 kl.16.30. Meld på deg og dine på ønskelisten, plasser vil fordeles i løpet av torsdag kveld. Kongsbergfamilier prioriteres, det samme gjelder nye familier som ikke tidligere har deltatt på aktiviteter med oss. Familier fra nærliggende steder/ grupper er likevel velkomne til å melde sin interesse på ønskelisten.

Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Umiddelbart etter påmelding kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er påmeldt på ønskelisten. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse. Når plasser er blitt fordelt, vil det eventuelt komme ny mail med beskjed om at du og dine har fått plass på aktiviteten. Du kan også logge inn på MIN SIDE for å se status på påmeldingen din. (det hender dessverre at epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker, sjekk også der).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

--> Når du står på ønskelisten, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen Line-Britt og Vibeke

IOGTs Enestående familier Kongsberg 

Informasjon

Dato

29. juni 2019

Klokkeslett

13:45 - 18:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn:  Line-Britt Fredheim Kristoffersen

Telefonnummer: 40869309

E- post . Kongsberg@enestaaendefamilier.no

Sted

Kongsberg motorsenter gokart

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 pr pers

Start: 24. juni
14:14
Slutt: 27. juni
16:30

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding