Kongsberggruppa inviterer til Frost 2 fredag 27 desember

Kongsberggruppa inviterer til kinotur og filmen Frost 2 i morgen -blir du med du også?

Merk: Meld deg på så raskt som mulig, vi setter frist for påmelding allerede fredag kl. 13.00.

Håper dere blir med tross kort varsel :) 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Kongsberggruppa inviterer til en liten pause fra julefeiringen og inviterer til kinotur.Vi møtes på Krona kino kl. 15.15, hvor vi hilser og prater sammen, før vi går inn film i samlet flokk ( filmen starter 1545).Alle får popkorn/ brus meny i tillegg til kinobilletten.Denne gangen samles vi kun til kino, utenat vi spiser først - men synes det er hyggelig det også en gang i mellom. 

Kongsberggruppa ønsker velkommen til både nye og gamle familier. Aktiviteten passer for familier med barn fra 6 år . 

Filmen har aldersgrense 6 år og inneholder flere mørke og dramatiske scener og enkelte skremmende skikkelser. Litt yngre/ 5 år kan gå greit, men dette avhenger mye av hvordan barnet ditt tåler slike skumle scener og høye lyd/lyseffekter. Her kjenner du ditt barn best. Se mere om filmen her : https://www.filmweb.no/film/article1387847.ece?location=Kongsberg#27.12.2019

Vår foreslåtte egenandelKr 25,- pr person. Betales på Vipps via "kjøp og betal" til IOGT Eneståendefamilier #554169 ved oppmøte  NB: Betaling må merkes med melding "8023 Kino FROST ". 

Vi viser hvordan ved oppmøte på aktiviteten, dersom behov for det :)   Er prisen mer enn du klarer akkurat nå, legger du bare litt mindre i konvolutten/ eller på Vipps, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at all kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og misunnelige. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt. Vi ordner som nevnt kinosnacks til filmen ( popkorn eller baconcrisp / 1 brus til hver). Minner forøvrig om at alle arrangementer med oss, er alkoholfrie. 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er andre ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter påmelding kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er påmeldt på ønskelisten. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse.

Frist for påmelding fredag 27 desember kl. 13.00. Plasser vil fordeles ut fortløpende og senest innen 13.15 i morgen.

Når plasser er fordelt, vil det eventuelt komme ny mail med beskjed om at du og dine har fått plass på aktiviteten. Du kan også logge inn på MIN SIDE for å se status på påmeldingen din. For nye familier, minner vi om at det hender invitasjoner fra oss havner i søppelpost, så det er lurt og evt. sjekke der også, når du er påmeldt på ønskeliste/ eller aktivitet. Akkurat det kan være lett å overse dersom man leser epost på mobilen. 

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da kan du høre fra oss helt frem til aktiviteten skjer, om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til samme dag aktiviteten går av stabelen. Vi minner om at det kun er anledning til å melde på seg selv og egne barn. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Følg anvisningen du da får. 

Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen

Line-Britt og Vibeke 

IOGTs Enestående familier Kongsberg

Informasjon

Dato

27. des 2019

Klokkeslett

15:15 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Line-Britt 

Telefonnummer: 40869309

E- post : kongsberg@enestaaendefamilier.no

Sted

Krona kino

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 25 pr pers

Start: 26. desember
14:25
Slutt: 27. desember
13:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding