Kongsberggruppa inviterer til filmpremiere på JURASSIC WORLD og pizza fredag 8.juni

Kongsberggruppa inviterer til pizza og premiere på filmen Jurassic Park Fallen Kingdom. OBS : Filmen har en aldersgrense på 12 år. Barn ned til 9 år kan komme inn sammen med foreldre. Vær oppmerksom på at filmen har engelsk tale, norsk tekst. Vises i 3D. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 8.Juni kl 16 møtes vi på Krona til pizza og film og sosial hygge. Filmen begynner kl 17.30.

Vi bestiller pizza levert, og spiser på Krona denne gangen. 

Les gjerne om filmen Jurassic Park Fallen Kingdom, slik at du veit om dette er filmen for deg og dine barn.  https://www.filmweb.no/film/article1235088.ece

Oppmøteplass: Kl 16 på Krona (ved Kinokiosken/ trappene). Lederne er lette å få øye på da de står med røde ballonger. .

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din "min side" om at du er påmeldt ønskelisten. Du vil få ny beskjed på mail, hvis du og dine får plass. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

De som får plass, får beskjed om dette torsdag 7. Juni etter kl. 15.00.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen ledere Truls, Line Britt og Vibeke

IOGTs Enestående familier Kongsberg

Informasjon

Dato

8. juni 2018

Klokkeslett

16:00 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Vibeke Evje

40617797

Kongsberg@enestaaendefamilier.no

Sted

Hasbergsvei 36

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 4. juni
19:34
Slutt: 7. juni
16:15

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding