Kongsberggruppa inviterer til filmpremiere på Askeladden fredag 29. sept kl.17. 30

Kongsberggruppa inviterer til kinokveld -  med popkorn/brus og melkesjokolade til alle som vil være med. 

Eventyrfilm basert på Asbjørnsen og Moes klassiske fortellinger om Askeladden

Vi er i Norge, en gang for lenge, lenge siden. Den fattige bondesønnen Espen Askeladd og brødrene hans begir seg ut på en farefull ferd for å redde kongerikets prinsesse, så de kan bruke belønningen til å gjenoppbygge familiegården. Prinsessen er kidnappet av selveste Dovregubben; et grusomt troll som sies å være umulig å bekjempe.

Se mere om filmen her: http://www.filmweb.no/kongsbergkino/kommer/article1321779.

Vær obs på anbefalt aldersgrense 9 år grunnet enkelte skremmende scener. 

Oppmøte: Vi møtes på Kirketorget, ved "Perletårnet" (ved siden av Kulturskolen) kl.17.00 og går i samlet flokk ned på Krona. Du vil se leder med sommerfuglbutton og ballong, slik at du og dine finner oss. 

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 10,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Umiddelbart etter dette ser du på skjermen din at dere er påmeldt. Samme beskjed har også blitt sendt til din epostadresse.

Enestående familier har nå fått nye nettsider, det er derfor viktig at du logger deg inn og får registrert inn barna dine på nettsiden, også om du tidligere her vært inne på sidene våre. Se mere her: https://www.enestaaendefamilier.no/nyttig-aa-vite/ofte-stilte-spoersmaal/hvorfor-faar-jeg-ikke-meldt-meg-paa-en-aktivitet

Det er begrenset antall plasser på denne aktiviteten (maks 20 stk). For at flest mulig familier skal få mulighet til å bli med er det kun anledning til å melde på egne barn. Melder du din interesse etter passerte 20 plasser, registreres du automatisk på aktivitetens ønskeliste. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe.

Vi gleder oss til en trivelig tur på kino med både nye og gamle familier. 

Vennlig hilsen leder Line-Britt, tlf. 40869309

IOGTs Enestående familier, Kongsberg

Informasjon

Dato

29. sep 2017

Klokkeslett

17:00 - 19:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn. Line-Britt Fredheim Kristoffersen

Telefonnummer. 40869309

E- post : kongsberg@enestaaendefamilier.no

Sted

Krona kino

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 10

Start: 23. september
13:00
Slutt: 29. september
9:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding