Kongsberggruppa inviterer til felles julegrøt og teater " Snekker Andersen og julenissen" søndag 16.desember 2018

Kongsberggruppa inviterer til en hyggelig søndag med felles måltid og juleteater i førjulstiden, søndag 16 desember. 

Vi inviterer først til et hyggelig grøt måltid, før vi går på Kongsberg musikkteater for å se 

Snekker Andersen og julenissen ( Alf Prøysens klassiker)  - til glede for store og små. 

Oppmøteplass: Vi møtes kl 13.30 hilser og hygger oss sammen med julegrøt ( Raumyr veien 24, Laagen arbeidstjenester, Nær Raumyr skole ) før vi drar på musikkteateret for teaterforestilling. Selve forestillingen begynner kl. 16.00.

--> Påmelding åpner søndag 25.11.18 kl 16.00, plasser tildeles senest fredag 07.12.18

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales på Vipps til leder Vibeke (40617797 ) eller kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten/ eller på vipps, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er registrert på ønskelisten.

Familier fra Kongsberg og omegn, samt familier som ikke tidligere har vært med oss på teater vil prioriteres denne dagen. Dersom du og dine får plass på aktiviteten, vil det komme ny epost som bekrefter om du og dine har fått plass. Det kan også ses på " min side" om du står på ønskeliste eller har fått plass. 

Når du står på ønskeliste, vet vi at du gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen lederne Truls, Vibeke og Line-Britt 

IOGTs Enestående familier Kongsberg 

Informasjon

Dato

16. des 2018

Klokkeslett

13:30 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Vibeke Helen Evje

Telefonnummer: 40617797

E- post: kongsberg@enestaaendefamilier.no

Sted

Raumyrveien 24

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50,- pr pers

Start: 25. november
16:00
Slutt: 6. desember
22:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding