Kongsberggruppa inviterer til deilig julelunsj på Vandrerhjemmet søndag 03.12.17 kl 13.00

Første søndag i advent, 03.12.17 kl. 13.00 inviterer vi til dekket julebord på Vandrerhjemmet. 

Kongsberggruppa inviterer i år store og små til dekket bord med deilig julemat første søndag i advent, 3. desember kl. 13 - til ca. 16.00.

Denne søndagen skjer det mye annet hyggelig rundt omkring i Kongsberg. Tanken vår her - er at både store og små, får en god opplevelse av hyggelig fellesskap, god og mett mage - og varme i kroppen, før man eventuelt deltar på andre tradisjonelle adventsmarkeringene utover ettermiddagen. 

Julelunsjen starter Kl.13.00, hvor vi først får servert en varmende gløgg ved ankomst, før vi går til dekket bord med tradisjonell julemat ( ribbe, medisterpølser, og medisterkaker med tilbehør + dessert). Vi minner om at alle våre arrangement er alkoholfrie til glede for store og små. Alle vil få brus eller mineralvann til maten.

Arrangementet varer til ca 16.00 - etterpå er det valgfritt om familier da går videre sammen opp til julegrantenning på Kirketorget. 

Fristen for påmelding er satt til 23.11.17 (kl 23.20) -da vi må bekrefte antall gjester.

( Julegate på Laagendalsmuseet avsluttes kl. 16.30 med fakkeltog mot Kirketorget hvor den store julegrana tennes kl 17.00, julen synges inn, danseshow og nissen kommer. Det er mange andre ute denne dagen også, men vi kan gå samlet og møte fakkeltoget ved Nybrua for eksempel)  )

http://www.kongsberg.no/forside/julegrantenning/

Husk ulltøy og gode varme klær og sko- det er ofte hustrig og kaldt når julegrana tennes ;). Det er derfor helt greit å "pynte seg" med ulltøy på denne lunsjen. Vi er ikke fine på det - det er viktigere at barn og voksne er praktisk kledd for eventuelle andre aktiviteter etterpå. 

Kongsberggruppa er forholdsvis ny - og vi ønsker å bli kjent med flere flotte enestående familier i Kongsberg og omegn. Vi håper på at både gamle og nye familier melder seg på julelunsjen. Kjenner du noen som dette tilbudet kan være fint for - spre gjerne info og tips andre om denne julelunsjen og nettsiden vår generelt. 

Fristen for påmelding er satt til 23.11.17, da vi må bekrefte antall gjester.

Oppmøteplass: Kl 13.00 på Vandrerhjemmet. Du vil se lederne ønske velkommen ved inngangen. 

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er andre ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er påmeldt på ønskeliste. Leder kjører "løpende opptak" som gjør at du ganske raskt vil få tilbakemelding pr mail om plass på julelunsjen for deg og dine. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse. 

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen ledere Line-Britt og Truls 

IOGTs Enestående familier Kongsberg 

Informasjon

Dato

3. des 2017

Klokkeslett

13:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Line-Britt Fredheim Kristoffersen 

Telefonnummer: 40869309

E- post : kongsberg@enestaaendefamilier.no

Sted

Vinjes gate 1, 3616 Kongsberg

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30,- pr pers.

Start: 15. november
12:48
Slutt: 23. november
23:30

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding