Kongsberggruppa inviterer til burger og kino fredag 26.februar.

Kongsberggruppa inviterer til hyggelig besøk på Meeat og kinotur for å se filmen "Den største forbrytelsen" på Krona Kino,

fredag 26. februar, lukket visning i egen sal. 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :).  OBS Aktiviteten passer for familier med barn fra 12 år og oppover. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi møtes på Meeat kl. 17.00 for å hilse på hverandre og å kose oss med burger. Filmen starter Krona kino klokka 19.00, og der får vi også baconcrisp eller popcorn med brus. Send melding i meldings-feltet ved påmelding til ønskelisten, om dere vil ha å spise på Meeat av hamburger eller cheesburger  160g eller 250g, og på kinoen av brus, popcorn eller bacongull.

(Hvis barna ikke liker burger, finnes det mulighet for chicken nuggets)

Se mer om filmen her: https://www.youtube.com/watch?v=LflRLLPa88k

26. november 1942. Etter ordre fra den tyske okkupasjonsmakten blir en storstilt politiaksjon igangsatt over hele landet. I Oslo er over 300 politifolk, hirden og NS-medlemmer kalt inn for å bistå. Over 100 drosjer er rekvirert til oppdraget. Jødiske kvinner, menn, barn og eldre skal arresteres og deporteres samme dag.

En måned tidligere hadde politiet i Oslo arrestert nesten alle jødiske menn over 15 år og samlet dem på Berg interneringsleir utenfor Tønsberg. Grytidlig om morgenen den 26. november, blir de vekket og kjørt vekk med tog i krøttervogner. Destinasjonen er kaia i Oslo. Jøder fra hele Norge er hentet og fraktet hit. Ved utstikker 1 ligger det tyske frakteskipet Donau klar for å ta imot den menneskelige lasten. I korte glimt gjenforenes menn og koner, fedre og barn, bestefedre og barnebarn, før de brutalt blir revet vekk fra hverandre igjen. Skrekkslagne og uvitende om sin skjebne tvinges de under dekk på det store lasteskipet. 
Donau forlater Oslo med totalt 529 norske jøder ombord. Endestasjonen er utryddelsesleiren Auschwitz. 

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

I kinosalen har vi reservert egen sal, slik at hver familie sitter som en gruppe, og har god avstand til neste gjeng. Selv om barna gjerne vil sitte sammen på tvers, må vi tenke smittevern på plassering nå. 

Vår foreslåtte egenandel: Kr 40,- pr person. Egenandel betales på Vipps via "send/ eller scan" til IOGT Enestående familier #554169 ved oppmøte. NB: Betaling må merkes med melding "8023 forbrytelsen" ved oppmøte. Vi viser eventuelt hvordan ved oppmøte på aktiviteten. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå, betaler du bare litt mindre på Vipps, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk gjerne med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Storgata 4, 3611 Kongsberg. Her hilser vi på hverandre, spiser og forflytter oss deretter samlet til Krona kino.

Påmelding:  Frist for påmelding er satt til onsdag 24. februar kl. 20.00.  

Plasser vil fordeles ut fortløpende og torsdag 25. februar kl 12.00. 

Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din e-postadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig. Ved stor på gang vil nye familier, eller familier som ikke tidligere har vært med oss på kino prioriteres. På grunn av smittesituasjon prioriteres kun familier fra Kongsberg og Hvittingfoss, i disse pandemi-tider. Med forbehold om at retningslinjer fra kommunen, ikke endres.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Christin, Vibeke og Line-Britt

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Kongsberg.

Informasjon

Dato

26. feb 2021

Klokkeslett

17:00 - 21:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Christin D. Curran

Telefonnummer: 99279658

E- post: kongsberg@enestaaendefamilier.no 

Sted

Storgata 4, 3611 Kongsberg

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 40

Start: 14. februar
12:00
Slutt: 24. februar
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding