Kongsberggruppa inviterer til bowling og burger på Lucky Bowl søndag 30 september 2018

Kongsberggruppa inviterer til en ny runde med bowling og burger, søndag 30 september. Vi innleder høstferien med en bowlingopplevelse i år. Aktiviteten passer for familier med barn fra 5 år og oppover. Har du ikke spilt før, gjør det ingenting.Vi lærer av hverandre. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Oppmøte:  Lucky Bowl på Kongsberg Hallen kl. 15.45, søndag 30 september. Vi møtes utenfor ved parkeringen. 

Vi koser oss først med mat ( kl.16) og sosialt samvær, og har reservert baner for en time bowling etter maten (kl.17). 

Mat: Vi tar utgangspunkt i følgende pakke alternativer når det gjelder mat:  

"Voksenpakke" - ((burger og pommes frites))

"Barnepakke"  -  ((burger/pommes frites)) eller  ((nuggets/ pommes frites))  eller  ((pølse/ pommes frites))

Skriv i meldingsfeltet hva du og dine ønsker deg av mat utfra alternativene nevnt over.  

Legg merke til:  Erfaringen vår sist, er at "barnemeny burgeren" passer for de alle minste barna, men at sultne og litt større ungdommer nok bør velge "voksenburger" som alternativer. Det er helt ok, bare skriv det i meldingsfeltet ved påmeldingen. 

--> Lucky bowl har også glutenfrie alternativer, halal el., dersom behov for det. Ber om at dere det evt. gjelder, ser på menyen hos Lucky bowl, Kongsberg selv i så tilfelle, skriv tydelig beskjed i meldingsfeltet ved påmelding på hva som da ønskes av alternativ. 

........

Kongsberggruppa ønsker velkommen til både nye og gamle familier på denne aktiviteten. Ved stor pågang vil nye familier, eller familier som ikke tidligere har vært med oss på bowling, bli prioritert. Prioritering av Kongsberg og omegns familier blir også gjeldende ved stor pågang. Alle som har lyst, kan melde likevel seg på ønskelisten. Fristen for påmelding er 25.09. kl 18.00

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til samme dag aktiviteten går av stabelen.

Plasser på denne aktiviten fordeles innen 27.september. 

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales på Vipps til leder Line-Britt, tlf 40869309, eller kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå, legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er andre ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er påmeldt på ønskelisten. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse. Når plasser er fordelt, vil det eventuelt komme ny mail med beskjed om at du og dine har fått plass på aktiviteten. Du kan også logge inn på MIN SIDE for å se status på påmeldingen . 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes et nytt passord umiddelbart til din epostadress

Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen

Line-Britt og Vibeke 

IOGTs Enestående familier Kongsberg

Informasjon

Dato

30. sep 2018

Klokkeslett

15:45 - 18:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Line- Britt Fredheim Kristoffersen 

Telefonnummer: 40869309

E- post: kongsberg@enestaaendefamilier.no

Sted

Lucky bowl kongsberg

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30,- pr pers.

Start: 11. september
20:30
Slutt: 25. september
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding