Kongsberggruppa inviterer til bowling og burger onsdag 5 februar

Kongsberggruppa inviterer til en ny runde med bowling og burger, onsdag 5 februar på Lucky Bowl. 

Nye og gamle familier er velkommen til en hyggelig ettermiddag med bowling og mat. 

Aktiviteten passer for familier med barn fra 5 år og oppover. 

Velkommen til å bli med oss, og har du ikke spilt før, gjør det ingenting. Vi lærer av hverandre underveis. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse. Se spesielt vedrørende mat.   

Oppmøte:  Vi møtes på Kongsberghallen, ved Lucky Bowl onsdag 5 februar kl. 16.30. 

Vi møtes utenfor ved parkeringen på oversiden av Kongsberghallen ( eller rett innenfor døren hvis dårlig vær)

Vi hilser på hverandre, og hygger oss med mat, før vi spiller bowling en times tid (fra kl 17-18). 

Mat:  Obs, her er det viktig at du leser nøye, og skriver i meldingsfelt ved påmelding hva dere ønsker av mat!

Påmeldinger uten mat ønske vanskeliggjør forhåndsbestilling og klargjøring før vi kommer. 

Velg av følgende alternativer : 

"Voksenpakke" - (burger og pommes frites)

"Barnepakke"  - (barneburger) eller  (nuggets)  eller  (pølse)  + pommes frites

 Skriv derfor tydelig i meldingsfeltet hva du og dine barn ønsker seg av matalternativene som er nevnt over. 

-->  Erfaringen vår sist, er at "barnemeny burgeren" passer for de alle minste barna, men at sultne og litt større ungdommer nok bør velge "voksenburger" som alternativer. Det er helt ok, bare skriv det tydelig i meldingsfeltet ved påmeldingen. 

--> Lucky bowl har også glutenfrie alternativer, halal el., dersom behov for det. Dette må evt. også spesifiseres i meldingsfeltet. Se i så tilfelle på menyen hos Lucky bowl, Kongsberg......

Vår foreslåtte egenandel: Kr 25,- pr person.  Betales på Vipps via SEND/ eller SCAN  til IOGT Eneståendefamilier #554169 ved oppmøte  NB: Betaling må merkes med melding "8023 Bowling". 

Vi viser hvordan ved oppmøte på aktiviteten, dersom behov for det :) Er prisen mer enn du klarer akkurat nå, betaler du bare litt mindre, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at all kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og misunnelige. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt. Minner forøvrig om at alle arrangementer med oss, er alkoholfrie. 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord, meld deg og dine på ønskelisten. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er andre ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter påmelding kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er påmeldt på ønskelisten. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse.  Når plasser er fordelt, vil det eventuelt komme ny mail med beskjed om at du og dine har fått plass på aktiviteten. Du kan også logge inn på MIN SIDE for å se status på påmeldingen din. For nye familier, minner vi om at det hender invitasjoner fra oss havner i søppelpost, så det er lurt og evt. sjekke der også, når du er påmeldt på ønskeliste/ eller aktivitet. Akkurat det kan være lett å overse dersom man leser epost på mobilen. 

-->  Fristen for påmelding til ønskelisten på bowling og burger er søndag 2 august kl. 20.00. Familier som får plass får beskjed senest mandag kveld. 

Kongsberggruppa ønsker velkommen til både nye og gamle familier på denne aktiviteten. Ved stor pågang vil nye familier, eller familier som ikke tidligere har vært med oss på bowling, bli prioritert. Prioritering av Kongsberg og omegns familier blir også gjeldende ved stor pågang.  

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da kan du høre fra oss helt frem til aktiviteten skjer, om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til samme dag aktiviteten går av stabelen. Vi minner om at det kun er anledning til å melde på seg selv og egne barn. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Følg anvisningen du da får. 

Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen

Line-Britt, Vibeke og ny lederspire Christin :) 

IOGTs Enestående familier Kongsberg

Informasjon

Dato

5. feb 2020

Klokkeslett

16:30 - 18:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Line-Britt F. Kristoffersen 

Telefonnummer:  40869309 

E- post : kongsberg@enestaaendefamilier.no

Sted

Lucky bowl kongsberg

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 25,- pr pers

Start: 27. januar
21:45
Slutt: 2. februar
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding