Kongsberggruppa inviterer på togtur til Kongens gruve lørdag 25 august.

Kongsberggruppa inviterer på togtur til Kongens gruve

Aktiviteten passer for familier med barn fra 5 års alder og oppover.

Av sikkerhetsmessige hensyn, må man være god til beins og ha godt syn.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 25.august blir det gruve tur.

Bli med på togtur til Kongens gruve og en spennende omvisning 342 meter under overflaten og 2300 meter inn  i fjellet. Vi ser på Kongens gruves hovedsjakt, den fantastiske Fahrkunsten fra 1881, en strosse  som er et stort bergrom og Christian 7 stoll med mer.

Viktig informasjon: Kle dere godt for temperaturen er ca. +6 grader. Turen på toget frem og tilbake tar til sammen 25 min og innebærer en del støy. Bruk derfor utdelte ørepropper. Gruveanlegget er ikke tilrettelagt for rullestolbrukere eller besøkende med svak fysikk. Omvisningen til fots rundt i gruva tar ca 65 min og er 800 meter lang.

Oppmøteplass: Kl 11.15 på  parkeringsplass ved gruvene. Lederne er lette å få med røde ballonger.

Mat: Vi tar med brød, pålegg og litt drikke. Send oss melding i beskjed feltet da du melder deg på, om spesielle ønsker og allergier.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Torsdag 23. august , etter kl 16.00, får dere beskjed om dere har fått plass eller ikke.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen Line Britt, Truls og Vibeke

IOGTs Enestående familier Kongsberg

Informasjon

Dato

25. aug 2018

Klokkeslett

11:15 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Vibeke

40617797

Kongsberg@enestaaendefamilier.no

Sted

Malmveien 11 kongsberg

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30,-

Start: 6. august
12:00
Slutt: 23. august
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding