Kongsberggruppa inviterer: Bowling og burger Skjærtorsdag 29.Mars

Kongsberggruppa gjentar suksessen inviterer til Burger og Bowling på Kongsberg Hallen.

Aktiviteten passer for familier med barn fra 5 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Skjærtorsdag 29.Mars møtes vi på Lucky Bowl ( Kongsberg Hallen) til mat, bowling og sosialtsamvær.

Dere trenger ingen bowlingkunnskaper, vi lærer av hverandre.

Oppmøte: Kl 17 på parkeringsplassen til Lucky Bowl på Kongsberg Hallen

Mat: Hvis du har allergier eller ikke vil ha burger, gi oss beskjed i beskjedfeltet da du melder  deg på. Sjekk ut menyen til LuckyBowl på www.luckybowl-Kongsberg.no

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

De som får være med denne gangen får beskjed onsdag , like etter påmeldingsfristen går ut.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Vibeke

IOGTs Enestående familier Kongsberg

Informasjon

Dato

29. mars 2018

Klokkeslett

17:00 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Vibeke

40617797

 Kongsberg@enestaaendefamilier.no

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30kr

Start: 27. mars
8:00
Slutt: 29. mars
15:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding