Kongsberggruppa hopper til Rush søndag 3. november

Kongsberggruppa hopper og spretter 3. november!

Aktiviteten passer for familier med barn fra 4 år og oppover (parken har aldersgrense 4 år).

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 3. november reiser vi til Rush Trampolinepark i Drammen og hopper litt. Vi skal hygge oss sammen med hopping, mat og prat! Menyen blir pizza og saft, og det er satt av hoppetid fra 15.00-16.30. Avreise fra Kongsberg er kl. 14.00, og vi er tilbake ca 18.00!

Sikkerhet, alder og generelle regler, se nettsiden til Rush: https://www.rushtrampolinepark.no/drammen/

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kafe/kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 13.45 på Kongsberg Knutepunkt. Lederne er lette å få øye på i sine røde t-skjorter med "Er du enestående?" på ryggen. Her hilser vi på hverandre og så tar vi buss sammen. Bussen går 14.00, og avreise tilbake fra Rush kl. 17.15.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Egenandel betales på Vipps #554169 til IOGT Enestående familier via "kjøp og betal" knappen til høyre inne på Vipps. ( VI viser hvordan ved ankomst - dette er nytt ). HUSK å merke betaling "8023 Rush"

Er prisen mer enn du klarer akkurat nå, går det helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Frist for påmelding fredag 1. november kl. 10.00. Meld på deg og dine på ønskelisten, plasser vil fordeles forholdsvis raskt etter fristen er ute.

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Umiddelbart etter påmelding kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er påmeldt på ønskelisten. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse. Når plasser er blitt fordelt, vil det eventuelt komme ny mail med beskjed om at du og dine har fått plass på aktiviteten. 

Du kan også logge inn på MIN SIDE for å se status på påmeldingen din. (Det hender dessverre at epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker, sjekk også der).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

--> Når du står på ønskelisten, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til en aktiv dag!

Vennlig hilsen Vibeke, Truls og Line-Britt

IOGTs Enestående familier Kongsberg 

Informasjon

Dato

3. nov 2019

Klokkeslett

13:45 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn:  Line-Britt

Telefonnummer: 40869309

E- post: kongsberg@enestaaendefamilier.no

Sted

Ingeniør Rybergs gate 99

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50,- pr pers.

Start: 22. oktober
21:47
Slutt: 1. november
10:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding