Kongsberggruppa gruppa reiser på høstferietur til Sjøstrand og Dyreparken 3- 6 oktober

Kongsberggruppa reiser på høstferietur til Kristiansand, hvor vi overnatter 3 netter på flotte Sjøstrand og legger inn et dagsbesøk i Dyreparken i løpet av turen  :)  

Kongsberggruppa reiser på høstferietur til Sjøstrand i Kristiansand,  hvor vi har hele hyttekomplekset tilgjengelig for  oss enestående familier, fra torsdag 3 - søndag 6 oktober. Vi tilbringer også en hel dag i Dyreparken, enten fredag eller lørdag.

Bli med på hyggelige høstferie dager fylt med spennende opplevelser for store og små. Vi ser an været og bestemmer dyrepark dag når det nærmer seg. Resten av tiden hygger vi oss på hytta, leker og går turer i nærområdet. De tøffeste tar kanskje årets siste sjøbad ;) 

På denne turen prioriteres fortrinnsvis Kongsberg og omegn familier, og familier som ikke tidligere har vært med oss på overnattingsturer. Det er likevel en forutsetning at vi kjenner deg og dine litt fra før, og at dere som minimum har vært med på dagsaktiviteter med Kongsberggruppa tidligere. Du og dine må regne med å dele hytte ( med 2 adskilte soverom og felles oppholdsrom ) sammen med annen familie, eller evt. overnatte sammen med andre familier i hovedhusets store soverom (2 etasje i hovedhytta). 

Lederne vil på forhånd bestemme hvem som bor hvor, i forhold til barnas alder og sikkerhet på stedet.

Se nedenstående link på Sjøstrand, et flott sted med egen brygge og en flott beliggenhet helt nede i sjøkanten. 

https://juvente.no/hytter-og-eiendommer/sjostrand/ 

Mat: Vi ordner felles middag på kveldene, og handler inn noe felles pålegg, saft, kaffe, te, godis, frukt mv. Siden taco som regel er en slager blant barna, blir det garantert en taco fest ene kvelden. Hvis været tillater det ordner vi kanskje grilling en av kveldene eller vi finner på noe annet ( dette er væravhengig). På ankomst ankomstdagen står pølsegryta  (wiener + brød og lomper) klar fra kl. 18.00, og underveis enkelt servert dersom reisevei gjør at ikke alle ankommer samtidig :)

Mat til frokost og lunsj, og evt. kveldsmat tar dere selv med ( både brød, pålegg, og drikke såsom melk/ juice ) akkurat slik din familie liker det. Vi sørger allikevel for noe felles innkjøp til frokost, lunsj, og kvelds måltidene - men for at "alle skal få sitt favoritt pålegg", er det greit å ha med eget også.  - sørg for å ta med godt med mat, slik at det også kan smøres gode matpakker til dagen i Dyreparken.

Vi samles inne i parken for å spise felleslunsj.  

Vær også oppmerksom på at alle må bidra med matlaging, rydding, holde orden og utvask siste dag - i felles dugnadsånd gjennom hele helgen!! Vi forventer at alle bidrar, både store og små. 

Reise/ oppmøte: Familier som melder seg til denne turen, må beregne reise til / fra Sjøstrand/ Kristiansand, inkl. bompenger selv. I tillegg kommer parkering i Dyreparken. Det går også tog til Kristiansand, og kan ordnes henting på togstasjonen evt. dersom tog blir valgt reisemåte. Dersom dette er vanskelig for deg og dine, gi oss beskjed i kommentarfeltet, så ser vi om ikke vi kan finne en løsning på det. 

Oppmøte: Torsdag 3 oktober fra kl 13.30 og utover... dog helst fremme innen kl. 18.00 hvis dere får det til. Ledere er tilstede i god tid og tar dere i mot, og viser dere soveplass ved ankomsten.

Trafikk er jo vanskelig å forutse, så noe fleksibelt fremmøte blir det nok, og det er greit. Vi samles alle til kvelden uansett  (ta derfor hensyn til mulig kø langs E18 - men det regnes ca 4 1/2 time fra Kongsberg uten trafikkkø)

Sjøstrand er et landsted, beliggende på Møvig, ca 8 km sørvest for Kristiansand sentrum. Vi merker plassen ( innkjøringen fra hovedveien og ned til Sjøstrand med røde ballonger, og plasserer selvsagt flagget vårt ved hyttekomplekset ;)

adressen:  https://www.google.com/maps/dir//58.1001249,7.9802229/@58.1001248,7.9758455,16z

Ta med: 

- Gode klær for alle slags vær ( både inne og utetøy såsom regntøy, vindjakke, fleece, ulltøy ++ ) 

- Gode sko for mye vandring rundt i dyreparken!!!!

- Ryggsekk og drikkeflasker, matbokser, termos til kaffe/te/ kakao

- Hyttene har dyner/ puter, men du må selv ta med dynetrekk/putevar og laken.

- Håndklær

- Mat og drikke til frokost, lunsj og evt. kvelds for deg og dine til alle dagene. (God plass til alle i kjøleskapene der ) 

- Redningsvest hvis du har ( ikke svømmedyktige barn/ små barn bør ha redningsvester på rundt på anlegget - for sikkerhet) 

Vi gjør oppmerksom på at alle foreldre er ansvarlig for å følge med på sine barn til enhver tid. :)  

( En mere detaljert pakkeliste og info om turen følger i egen mail til de som får plass på turen )

Egenandel: Kr 100,- pr pers.Betales på Vipps via "kjøp og betal" til IOGT Eneståendefamilier # 554169

NB: Vippsbetaling av egenandel må merkes med melding "8023 Sjøstrand ". Vi viser hvordan ved oppmøte på aktiviteten :)  

Er prisen mer enn du klarer akkurat nå, legger du bare litt mindre i konvolutten/ eller på Vipps, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Kiosk i dyreparken: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at all kioskhandling i parken unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og misunnelige. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt. Minner forøvrig om at alle arrangementer med oss, er alkoholfrie. 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord, meld deg og dine på ønskelisten. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er andre ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter påmelding kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er påmeldt på ønskelisten. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse. 

Når plasser er fordelt - så rettferdig og klokt som mulig, vil det eventuelt komme ny mail med beskjed om at du og dine har fått plass på aktiviteten. Du kan også logge inn på MIN SIDE for å se status på påmeldingen din. For noen familier, minner vi om at det hender invitasjoner og mails fra oss havner i søppelpost, så det er lurt og evt. sjekke der også, når du er påmeldt på ønskeliste/ eller aktivitet. Akkurat det kan være lett å overse dersom man leser epost på mobilen. 

-->  OBS: Fristen for påmelding til ønskelisten for høstferieturen til Dyreparken er søndag 22 september kl 22.00. 

Familier som får plass får beskjed senest innen søndag 29.09.19.

For å være med oss på overnattingstur, er det en forutsetning at vi kjenner deg og dine litt fra før, og at dere som minimum har vært med oss på dagsaktivitet tidligere. 

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da kan du høre fra oss helt frem til aktiviteten skjer, om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til samme dag aktiviteten går av stabelen. Vi minner om at det kun er anledning til å melde på seg selv og egne barn. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Følg anvisningen du da får. 

Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen

Vibeke, Truls og Line-Britt 

IOGT`s Enestående familier, Kongsberg  

Informasjon

Dato

3. okt - 6. okt 2019

Klokkeslett

13:30 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn. Line-Britt Fredheim Kristoffersen 

Telefonnummer: 40869309

E- post: kongsberg@enestaaendefamilier.no

Sted

Sumatraveien 6, 4623 Kristiansand

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100 pr pers.

Start: 9. september
20:34
Slutt: 22. september
22:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding