Kongberggruppa inviterer til pizza og kino onsdag 26 august

Kongsberggruppa inviterer til hyggelig onsdags ettermiddag med pizza på Peppes og kinofilmen "bestefar er en alien" på krona Kino Både "nye og gamle" familier inviteres til hyggelig ettermiddag sammen. Aktiviteten passer for familier med barn fra 8 års alder og oppover. Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Kongsberggruppa ønsker velkommen til både nye og gamle familier. Ved stor på gang vil nye familier, eller familier som ikke tidligere har vært med oss på kino og pizza prioriteres, da fortrinnsvis familier fra Kongsberg i disse pandemitider. 

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Oppmøte: Vi møtes på Peppes pizza kl. 16.00 og samles til hyggelig måltid, før vi går opp til Krona Kino sammen for å se filmen "Bestefar er Alien"

På Peppes sitter vi utendørs, men under tak. Vi gjør oppmerksom på at vi drikker vann til pizzaen på Peppes. Dersom spesielle hensyn ifht mat, ber vi om at dette nevnes i beskjedsfeltet, da pizza forhåndsbestilles og er klart til vi kommer. I kinosalen har vi reservert plasser slik at hver familie har avstand til neste gjeng. Selv om barna gjerne vil sitte sammen på tvers, må vi tenke smittevern på plassering nå.  Alle får popkorn/eller baconcrisp + brus meny i tillegg til kinobilletten.

Filmen har i utgangspunktet anbefalt aldersgrense 9 år, grunnet enkelte skumle scener/ høye lydefffekter. Anbefaler derfor at du ser traileren, og tenker om dette er " innafor" for dine håpefulle. Bruk gjerne kommentarfelt i påmelding dersom ditt barn er under 9/ anb. alder, men dere likevel ønsker å være med.      

Om filmen:  Una og roboten Dodo har 24 timer på å finne bestefar som har blitt kidnappet av romvesener! Una har ikke så mange venner og brødrene er plagsomme. Hun er derimot veldig glad i å være sammen med bestefar, som er flink til å fortelle henne historier og lage nye oppfinnelser i verkstedet sitt. På et øyeblikk blir Unas liv snudd på hodet da bestefar bortføres av romvesener og moren havner på sykehus. I bestefarens verksted finner Una roboten Dodo. Roboten avslører at bestefar egentlig er en alien, som kræsjet på jorden for 30 år siden, og at de har under 24 timer på å redde ham. Redningsaksjonen leder til et vakkert vennskap, og den rasjonelle og logiske drevne roboten lærer å forstå hva følelser betyr for mennesker.

https://www.filmweb.no/kongsbergkino/kommer/article1434621.ece

Vår foreslåtte egenandel: Kr 30,- pr person. Egenandel betales på Vipps via "send/ eller scan" til IOGT Enestående familier #554169 ved oppmøte. NB: Betaling må merkes med melding "8023 kino bestefar" ved oppmøte. Vi viser hvordan ved oppmøte på aktiviteten. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå, betaler du bare litt mindre på Vipps, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at all kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og misunnelige. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt. Vi ordner som nevnt kinosnacks til filmen ( popkorn eller baconcrisp / 1 brus til hver)  Minner forøvrig om at alle arrangementer med oss, er alkoholfrie.

Påmelding:  Frist for påmelding tirsdag 25 august kl 17.00. Plasser vil fordeles ut fortløpende og senest tirsdag kveld kl.20.00.

Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon). Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. 

Aktiviteten har begrenset antall plasser. Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen

Kongsberglederne ved Vibeke, Line-Britt og Christin

IOGTs Enestående familier Kongsberg

Informasjon

Dato

26. aug 2020

Klokkeslett

16:00 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn : Line-Britt

Telefonnummer: 40869309

E- post : Kongsberg@enestaaendefamilier.no

Sted

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30,- pr pers

Start: 24. august
11:15
Slutt: 25. august
17:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding