Haugesundsgruppa ønsker å invitere dere til Captein Frodo’s Magisk Sirkus lørdag 8. desember.

Captain Frodo

Haugesundsgruppa ønsker å invitere dere til Captein Frodo’s Magisk Sirkus lørdag 8. desember!

Er dere klare for en magisk lørdag!?! Det er vi!!

«Velkommen til et førjulsshow for hele familien – som gjør barna til sirkusstjerner og voksne til barn. Ekte trylleri, og fasinerende magi for store og små, og sensasjonelle sirkusakter i verdensklasse! Helsprøtt, hysterisk, mystisk og vakkert i en fantastisk blanding. En helt spesiell underholdningsopplevelse som i teaterets mørke tar barn med inn i en spennende verden hvor drømmer blir til virkelighet.

Kaptein Frodo har vært en verdensartist i toppklasse siden slutten på det forrige årtusen. Sett og beundret på alle kontinenter, bortsett fra Antarktis. Han sitter allerede på trylleverkstedet sitt og koker opp nye trylleformularer og fantastiske stunt spesielt for Festiviteten.»

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Oppmøte: Fontenen på Rådhusplassen lørdag 8. desember klokken 13.00. Møt presis.

Vi samles og hilser på hverandre før vi går sammen til en cafe hvor barna vil få en søtsak å kose seg med. Og vi voksne en god kopp kaffi!

Aktiviteten passer for familier med barn opp til ca 12 år.

Vår foreslåtte deltakerpris: 50 kr per familie. Betales kontant ved fremmøte, husk rett veksel.

Påmelding: Det åpnes for å melde sin interesse til ønskelisten søndag 02.12. klokken 19.

Vi sender ut mail innen onsdag 5.desember til dere som har fått plass på aktiviteten. Viktig at alle sjekker e-posten sin og sender oss en bekreftelse på at de tar i mot plassene. NB! Kun de som får plass på aktiviteten får e-post.

Vi har begrensa med plasser og på dette arrangementet er billettene forhåndsbetalt så vi setter stor pris på en tilbakemelding hvis du blir forhindret fra å komme. På den måten kan andre familier fra ønskelista få gleden av å få være med oss denne dagen.

Når du står på ønskeliste vet vi at du og dine gjerne vil bli med. Dersom dere ikke er blant de heldige som får plass på denne aktiviteten i første omgang, blir dere værende på denne ønskelista. Får vi ledige plasser (sykdomsforfall o.l) tar vi kontakt om vi klarer å få med deg og dine også. En slik hyggelig henvendelse fra oss kan komme helt frem til samme dag aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

På stedet er det kiosk, av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset oppfordrer vi som vanlig alle til å unngå kioskhandling på tur med oss. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd.

Like oss gjerne på Facebook : https://www.facebook.com/Enest%C3%A5ende-familier-Haugesund-906464662696888/?ref=bookmarks . Her legger vi ut 'siste-liten' plasser og beskjeder blant annet.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til en trivelig dag med både nye og "gamle" enestående familier.

Vennlig hilsen Hilde (98159594) og Linda (97019134)

Informasjon

Dato

8. des 2018

Klokkeslett

13:00 - 16:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Hilde (98159594) og Linda (97019134)

Sted

Rådhusplassen, Haugesund

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 kr per familie

Start: 2. desember
19:00
Slutt: 5. desember
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding