AVLYST : Kongsberggruppa inviterer til "natt i nisseland"

Kongsberggruppa inviterer til hyggelig måltid og forestillingen "Natt i Nisseland" på Musikkteateret lørdag 18 desember.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :) Kongsbergfamilier og familier som ikke tidligere har vært med oss på juleforestilling, prioriteres på denne aktiviteten. Passer for alle aldre, såfremt det å gå på forestilling er spennende. Forestillingen varer ca 2 timer, inkl. pause 

Velkommen til å bli med Kongsberggruppa på hyggelig juleforestilling lørdag i siste adventshelgen før jula setter skikkelig inn. 

Forfatter, dramaturg og komponist David Benedict Parton fra Halden har skrevet et mesterstykke av en familieforestilling. ”Natt i Nisseland” er en barne – og familiemusikal med spenning, varme, massevis av humor og svært fengende musikk.

‍"Julaften er i fare. Trollmannen i Vinterlandet har kastet en forbannelse over Nisseland, noe som har satt Nissefar ut av spill og han vil heller barbere av seg nisseskjegget og dra til nærmeste palmestrand. Noe som naturligvis ikke er heldig dagen før dagen. Sammen med to barnehjemsbarn, som ikke hører til i Vinterlandet, Mats og Mina, drar nisseassistenten Claus og kusken Igor ut på et skummelt eventyr på jakt etter Trollmannen for å forsøke å bryte forbannelsen."

H‍øres spennende ut? Hjertelig velkommen til å melde på deg og dine på ønskeliste.

Frist for påmelding er satt til 8 desember kl 23.00, plasser fordeles innen søndag 12 desember er omme.    

Oppmøte: Vi samles først på Meeat lørdag 18 desember kl. 15.45, hilser på hverandre og spiser mat, før vi går opp på Musikkteateret (Krona). Mat forhåndsbestilles før vi kommer, så om det er spesielle mathensyn i forhold til deg og dine, ber vi om at dette spesifiseres tydelig allerede ved påmelding! Se alternativer, og spesifiser ved påmelding :) 

Følgende alternativer på Meeat

1. Cheese burger (160 eller 250 grams) med tilbehør (salat, tomat, rødløk, aioli og sylteagurk) + pommes frites. 

2. Vanlig burger (160 eller 250 grams) med tilbehør (salat, tomat, rødløk, aioli og sylteagurk) + pommes frites.

3. Crispy chicken burger (pankopanert kyllingfilet med tartardressing, salat og tomat ) 

4. Vegetar: Meat-less ( aubergine, søtpotet, gulrot og squash og tomat som blir lagte til en "burger" med guacamole og karamellisert løk) 

5. Kyllingnuggets med pommes frites

6:  Crispy og litt spicy kyllinglår med pommes frites ved siden av 

Spesifiser tydelig ved påmelding med / uten diverse grønt osv. Merk gjerne i meldingsfeltet hvem som vil ha, det gjør det enklere. Liste over bestilling sendes Meeat i forkant av at vi kommer. 

---------------------------

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.  Merk betalingen: "8023 Nisseland" 

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med.

Påmeldingen er åpnet nå. Frist for påmelding er satt til 08.12.21 klokka 23.00. Plasser vil fordeles fortløpende etter påmeldingsfristen og senest innen 12.12.21 kl 20.00. 

Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon). 

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist. Familier fra Kongsberg/ Hv. foss, og familier som ikke tidligere har vært med på oss på teater prioriteres på denne aktiviteten. Særlig nye familier velkomne. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Smittetrykket øker. Foreløpig er det åpent og uten mange restriksjoner her i Kongsberg...  Vi fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger! KOM FRISK - VASK HENDA OFTE - HOST I ARMHULEN. Om du/ dere er syke, må dere melde avbud. 

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset, oppfordres derfor alle til å merke seg dette og unngå handling i kiosken. Dersom behov for drikke i løpet av forestillingen, kan det være lurt med vannflaske,  i veska/ sekken ;)

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Line-Britt 

Enestående familier Kongsberg

Informasjon

Dato

18. des 2021

Klokkeslett

15:45 - 20:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Line-Britt F. Kristoffersen 

Telefonnummer: 40869309

E- post : kongsberg@enestaaendefamilier.no

Sted

Storgata 4, 3611 Kongsberg

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50,- pr person

Start: 26. november
18:50
Slutt: 8. desember
23:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding