AVLYST : (gr, sykdom) - turen gjentas senere: Kongsberggruppa inviterer til togtur inn i Kongens gruve lørdag 31. august

Kongsberggruppa gjentar suksessen fra i fjor og inviterer til spennende gruvetog inn i Kongensgruve. Vi får en omvisning inn i gruvene og deretter utendørs pølsegrilling i fint pølsevær. 

Aktiviteten passer for familier med barn fra 5 års alder og oppover. 

Av sikkerhetsmessige hensyn, må man være god til beins og ha godt syn ( mørkt inne i gruvene). 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Bli med Kongsberggruppa på spennende gruvetogtur inn i Kongens gruve.

Vi får oppleve en spennende omvisning 342 meter under overflaten og 2300 meter inn  i fjellet. Vi ser på Kongens gruves hovedsjakt, den fantastiske Fahrkunsten fra 1881, en strosse ,Christian 7 stoll m.m. ( guides der inne)  

Viktig informasjon:  Kle dere godt, temperaturen inne i gruvene ca. +6 grader.

Togturen tur/ retur tar til sammen 25 min og innebærer en del støy. Bruk derfor utdelte ørepropper. Gruveanlegget er ikke tilrettelagt for rullestolbrukere eller besøkende med svak fysikk. Omvisningen til fots rundt i gruva tar ca 65 min og er 800 meter lang inkl. noe trapper og stigning.

Oppmøteplass: Vi møtes kl 1130  på parkeringsplassen ved ( oppe) ved gruvene, samles og hilser på hverandre før vi setter oss i gruvetoget. Viktig at både barn og voksne lytter til sikkerhetsinstruksene før innreise.   

Mat: Vi griller pølser etter gruveturen, ute på området der. Enestående familier handler inn til pølsegrilling, med alt tilbehør. Send oss Melding i beskjed feltet da du melder deg på, om spesielle ønsker og allergier ifht til pølsematen.Ta selv med deg drikke til deg og dine  ( saft/ vann, evt.- varmt drikke på termos, etter hva du/ dine foretrekker)

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales på Vipps til leder Vibeke tlf  40617797 eller kontant før vi starter (gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt). Er prisen mer enn du klarer akkurat nå, legger du bare litt mindre i konvolutten/ eller på Vipps, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord, meld deg og dine på ønskelisten. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er andre ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter påmelding kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er påmeldt på ønskelisten. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse.  Når plasser er fordelt, vil det eventuelt komme ny mail med beskjed om at du og dine har fått plass på aktiviteten. Du kan også logge inn på MIN SIDE for å se status på påmeldingen din. For nye familier, minner vi om at det hender invitasjoner fra oss havner i søppelpost, så det er lurt og evt. sjekke der også, når du er påmeldt på ønskeliste/ eller aktivitet. Akkurat det kan være lett å overse dersom man leser epost på mobilen. 

-->  Fristen for påmelding til ønskelisten på gruvetogturen er fredag 30.august kl 12.00.

Familier som får plass får beskjed, innen fredag ettermiddag. 

Kongsberggruppa ønsker velkommen til både nye og gamle familier på denne aktiviteten. Ved stor pågang vil nye familier, eller familier som ikke tidligere har vært med oss på gruvetur, bli prioritert. Prioritering av Kongsberg og omegns familier blir også gjeldende ved stor pågang.  

Info: Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da kan du høre fra oss helt frem til aktiviteten skjer, om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til samme dag aktiviteten går av stabelen. Vi minner om at det kun er anledning til å melde på seg selv og egne barn. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Følg anvisningen du da får. 

Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen

Vibeke og Line-Britt 

IOGTs Enestående familier Kongsberg

Informasjon

Dato

31. aug 2019

Klokkeslett

11:30 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Vibeke Helen Evje

Telefonnummer: 40617797

E- post : Kongsberg@enestaaendefamilier.no

Sted

Sølvgruvene kongsberg

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30 pr pers

Start: 26. august
13:30
Slutt: 30. august
10:30

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding