Kongsberg

Se aktiviteter

Velkommen til Enestående familier i Kongsberg! 

Enestående familier er IOGTs aktivitetstilbud til deg som ofte er alene med barn eller som av en eller annen grunn opplever deg litt alene i foreldrerollen.

Vi arrangerer hyggelige aktiviteter hvor du vil treffe på voksne, barn og ungdom i ulike aldersgrupper og livssituasjoner.  Felles for oss alle er lysten til å gjøre hyggelige aktiviteter sammen, bygge nettverk og bli kjent med hverandre, og i fellesskap benytte mulighetene nærmiljøet gir oss for hyggelige opplevelser sammen. Alle aktiviteter er alkohol og rusfrie, til glede for barn og voksne.

Følg med på nettsiden og aktivitetskalenderen for aktiviteter i Kongsberggruppa fremover, og dersom du legger deg inn på mailinglisten vår, så får du mail så fort det skjer noe spennende :) 

Du mottar da en epost-invitasjon i forkant av hver aktivitet. Registrering er enkel, gratis og helt uforpliktende, og vi holder slike epostlister for oss selv. Hvis du ikke lenger ønsker invitasjoner, trykker du  «unsubscribe» nederst i en av epostene fra oss, så er du slettet fra registeret. Enkelt og greit. 

Angående påmeldinger: Dersom du melder deg på ønskeliste på en aktivitet, vil du først motta mail om at du står på ønskeliste. Dersom du får plass, mottar du ny mail med beskjed om at du og dine er påmeldt. Inne på " min side " kan du også se hvilke aktiviteter du har vært eller er registrert på ønskeliste/ eller påmeldt. Dette er greit å være klar over, særlig dersom du er påmeldt flere aktiviteter samtidig. Lurer du på noe, kan du bare sende mail eller ringe en av lederne med spørsmål. 

---

«Lik» gjerne Facebooksiden til Enestående familier. Der finnes mange hyggelige hilsener og bilder etter aktiviteter. Kanskje oppdager du at du kjenner noen av oss fra før? 

Har du noen spørsmål, forslag til aktiviteter eller kanskje du ønsker å bli med på neste lederkurs for nye ledere? Da hører vi gjerne fra deg :) Hjertelig velkommen til nye deltakerfamilier, vi gleder oss til å bli kjent med deg og dine!

Vennlig hilsen lederne i IOGTs Enestående familier Kongsberg

kongsberg@enestaaendefamilier.no

Kontakt oss

Lokale ledere:

Line-Britt Fredheim Kristoffersen tlf. 40869309 ( ansv. leder) 

Vibeke Evje tlf. 40617797

Christin Dee Curran tlf. 99279658

kongsberg@enestaaendefamilier.no

Nasjonal leder:

Cecilie Stenbrenden 922 34 315 ef@iogt.no

(vikar for Trude R. Sletteberg)

Kommende aktiviteter