Nedre Glomma inviterer til maskelaging og lunsj på Halmstad skole i Rygge søndag 5.mai.

Nedre Glomma gruppa inviterer til maskelaging. Her skal vi male, lime og være kreative og lage mange fine masker. Kanskje har du lyst til å lage en piratmaske, prinsessemaske, eller kanskje en løve? Her er det bare fantasien som setter grenser :) 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :) 

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 5.mai møtes vi på parkeringsplassen utenfor Halmstad skole i Rygge (den gamle delen). Herfra går vi i samlet tropp til rommet vi skal benytte for å lage maskene og hygge oss. Det vil bli servert en enkel (litt sen) lunsj ca klokka 14.00 bestående av baguetter og pålegg. Har du/dere matrestriksjoner vennligst gi oss beskjed om dette i beskjedfeltet ved påmelding.

Vi holder på til ca kl 16.00.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 13.00 på parkeringsplassen utenfor Halmstad skole (gammel del). Lederne er lette å få øye på i sine røde t-skjorter med "Er du enestående?" på ryggen. Herfra går vi samlet inn til rommet vi skal være på. Her hilser vi på hverandre før vi setter oss ned og slipper kreativiteten løs :) 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig lørdag 4. mai.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Carina og Monica

IOGTs Enestående familier Nedre Glomma

Informasjon

Dato

5. mai 2019

Klokkeslett

13:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Carina 

Telefonnummer 40727648

E- post nedreglomma@enestaaendefamilier.no

Sted

Halmstad skole, Skoleveien 4, 1580 Rygge

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Gratis

Start: 2. mai
21:58
Slutt: 4. mai
17:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding