Nedre Glomma inviterer til en helg med vinteridyll på Idavollen Tingsted (Trysil) 1.-3. februar

Nedre Glomma gruppa gjør som i fjor og reiser til vinterparadiset Idavollen Tingsted, for en helg med hyttekos og vinteraktiviteter, 1-3. februar :) Her er vi for å bli kjent, slappe av og kose oss.

Her vil det bli mulighet for å grave snøhuler, ake, gå på langrenn med mer. Riktig gammeldags hyttekos!:)

Tilbudet gjelder kun familier som er registrert hos oss. Vi prioriterer familier fra Østfold. Turen passer for de med barn i barneskolealder og oppover.

Vi vil prioritere å ha med en blanding av nye og velkjente deltagere på denne turen. Har du og dine meldt dere på tilsvarende aktivitet i andre grupper, eller deltatt på lignende arrangement i løpet av 2018? Skriv det i beskjedfeltet når du melder din interesse. Det gjør det lettere for oss å fordele plassene rettferdig. 

Her kan du lese mer om hvem Enestående familier er til for.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 1.februar drar vi til Idavollen Tingsted for å ha en helg fylt med hyttekos og vinteraktiviteter. Les mer om Idavollen Tingsted her.

Reiseplan: Det settes opp buss med avreise fra Sarpsborg bussterminal (ytterste spor) fredag 1.februar klokken 16.30. Oppmøte senest klokken 16.15. Vi vil ha stopp på Amfi Mosseporten senter (holdeplass retning Oslo ved brua) ca kl 17.00 for å plukke opp resten som skal være med oss. Oppmøte senest 16.50. Både i Sarpsborg og på Amfi Mosseportens busstopp vil dere bli møtt av en leder i rød t-skjorte med "Er du enestående?" skrevet på ryggen. 

Vi vil beholde bussen hos oss hele helgen. På veien (både på vei oppover og nedover) vil vi ha et par stopp for å gå på do. Da vi etter all sannsynlighet stopper for å gå på do på bensinstasjoner, skal vi allikevel unngå handling. I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna og ungdommen om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Praktisk informasjon:

Som på alle aktiviteter i Enestående familiers regi er hytteturen et helt rusfritt arrangement, til glede for både barn og voksne. For ordens skyld gjør vi også oppmerksom på at man har det hele og fulle ansvaret for egne barn under hele helga til en hver tid!

Mat: Vi leier ett stort ubemannet lokale, det betyr at alle som er med på turen vil bli spurt om å hjelpe til med matlaging i løpet av helgen. Vi setter opp grupper som har ansvaret for de forskjellige måltidene og generell opprydding.

Kveldsmat/frokost: Vi har felles kveldsmat/frokost med brød og pålegg. Det er svært viktig at du gir beskjed om allergier og matrestriksjoner. Vi spiser wienerpølser når vi ankommer Idavollen Tingsted fredag kveld og ordinær brød-kveldsmat lørdag, og frokost lørdag og søndag.

Middag lørdag: Vi vil ha felles middag på lørdag, samt at vi kjøper inn godterier, potetgull og brus, så dette skal du ikke ha med selv.

Lunsj søndag: Vi griller pølser rundt et vakkert bål og koker kakao og kaffe før vi vender nesen hjemover.

Rommene: I all hovedsak køyesenger. Du må ha med laken, dyne og pute eller sovepose. Håndklær må også medbringes.

Alle barn og ungdommer sover på samme rom som forelder/foresatt. Det er for det meste firemannsrom og en del må regne med å dele rom med en annen familie med voksen av samme kjønn. Noen barn kan havne på madrass på gulvet. Skulle du derimot ha et særskilt behov for eget rom, kan du skrive det i beskjedfeltet når du melder din interesse og vi vil se hva vi kan få gjort med det, men vi vil prioritere å få fylt rommene slik at flest mulig får vært med.

Dette må dere ha med:

Utstyrsliste:

 • Vinterklær (boblebukse og vinterjakke)
 • Votter (flere par)
 • Luer
 • Ullsokker (flere par)
 • Klær til tre dager + skiftetøy
 • Ullundertøy/superundertøy
 • Fleecetøy
 • Håndklær
 • Sengetøy og laken, dyner og puter, eventuelt soveposer
 • Toalettsaker
 • Termos
 • Sitteundelag
 • Pledd
 • Innesko/tøfler (det blir ofte vått i gangen)
 • Hodelykt/lommelykt
 • Matpakke og vannflaske til bussturen
 • Spade til å grave huler med ;)
 • Akebrett
 • Skiutstyr: Hvis du har, ta gjerne med deg langrennski, staver og skisko. Har du ikke eget hør med venner/bekjente om å få låne. Ellers har Skattekammeret flere avdelinger i Østfold som låner ut gratis utstyr.

HUSK: Merk alt utstyr med navn, dette gjelder også votter og luer da flere kan ha likt!

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 400,- pr familie. Prisen inkluderer busstur, overnattinger, middager, frokoster, matpakker, lørdagsgodterier og masse kos :) Betales kontant til leder ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt om du ønsker det.

Er vår foreslåtte deltakerpris mer enn du klarer, gir du oss bare beskjed så finner vi en løsning sammen. Dette trenger du ikke tenke er flaut eller ekkelt i det hele tatt. De aller fleste lederne i Enestående familier bor alene med barna sine og vet godt hvor utfordrende det kan være å få pengene til å strekke til, også hyggelige helgeopplevelser.

Detaljert program over helgen vil bli hengt opp på veggen i storstua.

Påmelding: Det åpnes for å melde sin interesse på ønskelista søndag 20.januar kl 20. Erfaringsmessig vil det da være svært stor pågang her på nettsiden.

Ved påmelding er det VIKTIG at du i beskjedfeltet sier noe om følgende: allergier/mat restriksjoner, og hvor dere ønsker å gå på bussen!

Vi regner med å ha fordelt plassene innen 27.januar. Da sender vi ut en velkomst-epost til alle som får være med. Resten blir hengende igjen på ønskelista og blir kontaktet om, og når vi kan tilby plass.

Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Christine, Hilde, Randi, Nina, Jo og Monica

IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

1. feb - 3. feb 2019

Klokkeslett

16:15 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Christine 

Telefonnummer 45201486

E- post nedreglomma@enestaaendefamilier.no

Sted

Idavollen Tingsted

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 400-, pr. familie

Start: 20. januar
22:15
Slutt: 27. januar
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding