Nedre Glomma gruppa inviterer til vandreteater i Gamlebyen i Fredrikstad 10.juli.

Nedre Glomma gruppa skal oppleve frilufts-vandreteater, lyst til å være med?

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 3 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 10.juli drar vi på vandreteater i Gamlebyen i Fredrikstad. Vi skal få oppleve forestillingen Folk og røvere i Kardemomme by. Forestillingen ønsker også å vise publikum den vakre Gamlebyen i Fredrikstad, i skjønn forening med lokale aktører og musikalspirer i dette vandreteateret.

Kardemomme by er en liten, merkelig by der det hender meget som ikke hender andre steder. Der kommer ofte ruslende en kamel eller to, nå og da. I byen bor Tobias med det lange skjegget, trikkefører Syversen, Tommy, Frøken Sofie og vesle Kamomilla. Politimester Bastian som aldri har lyst til å arrestere noen, og de tre som forstyrrer nattesøvnen i den lille byen, de tre røverne Kasper, Jesper og Jonatan.

Selve forestillingen starter ved Dunkejon-gården kl. 18.30

Vi møtes litt før forestillingen for å ta en liten hilserunde og for å dele ut billettene.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Drikkeflasker og godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Kl 17.00  ved gangbroen på vei inn til Gamlebyen. Herfra går vi samlet inn og finner oss en plass hvor vi tar en hilserunde. Husk: Selv om vi kommer som gruppe, skal vi følge helsemyndighetenes råd, holde avstand, komme friske og vaske hender.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8030 kardemommeby

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn.  Aktiviteten har begrenset antall plasser og familier fra Østfold vil bli prioritert. De fordeles så rettferdig som mulig 3 Juli.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Nina

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Nedre Glomma

Informasjon

Dato

10. juli 2020

Klokkeslett

17:00 - 20:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Nina

93057747

nedreglomma@enestaaendefamilier.no

Sted

Dunkejon-gården, Fredrikstad

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30 kroner pr. person

Start: 23. juni
20:25
Slutt: 2. juli
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding